Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Ninjago 71721 Dödskallemagikerns drake

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 196:-
I lager
SKU
04202-97
   

Följ med Hero Kai, Hero Jay och Hero Nya på en spännande strid mot dödskallemagikerns skräckinjagande drake i Shintaros grottor. Se upp för draken som släpper en giftig boll av ben och spindlar! Bli inte träffad när den avfyrar sina kanoner! Det är mycket viktigt att ninjateamet besegrar denna mäktiga varelse och undkommer den onda dödskallemagikern.

NINJAGO® fans kan bygga och leka med Dödskallemagikerns drake (71721). Detta drakbyggset innehåller 6 byggbara figurer för fängslande kreativa lekar. Barn kommer att kunna iscensätta actionfyllda ninjastrider mot dödskallemagikern och hans drake och skelettkrigare för att ta sig ut ur Shintaros kusliga grottor. Fantastiskt lekset för brädspelsäventyr Detta drakbyggset fungerar också som ett LEGO® NINJAGO brädspel med ninjatärningssnurra och en anfallsbana med en fälla som ninjorna måste undvika. Barn kan snurra tärningen och försöka ta sig igenom spelet för att hämta den prisade befrielsens elfenbensklinga. Setet kan också kombineras med andra LEGO set för att skapa ett gigantiskt brädspel. Fantastiska byggset för barn LEGO NINJAGO set låter fantasifulla barn fly till en mystisk värld där de kan iscensätta berättelser som sina ninjahjältar när de tar sig an ondskans krafter. Barn kan hänge sig åt timmar av roliga rollekar med massor av drakar, bilar, jetplan och annat.

 • LEGO® NINJAGO® Dödskallemagikerns drake (71721) drakset med 6 minifigurer för att återskapa stridsscener från NINJAGO tv-serien. Den perfekta presenten till fans som vill iscensätta berättelser och spela LEGO brädspel.
 • Detaljerat ninjalekset med en NINJAGO® drake och 6 minifigurer: Hero Jay, Hero Kai, Hero Nya, dödskallemagikern och 2 återuppväckta krigare. Barn kan rollspela äventyr eller spela det spännande brädspelet.
 • LEGO® draken har rörliga ben, vingar och svans och kan avfyra missiler från 2 kanoner och släppa ben och spindlar. Ninjafigurerna kan också delta i ett brädspel för att fly från Shintaros grottor.
 • Detta drakset med 1 016 delar erbjuder en fantastisk möjlighet för pojkar och flickor från 9 år att hänge sig åt en rolig bygguppgift. NINJAGO® fans kommer att älska att få det som födelsedagspresent eller överraskning.
 • Detta byggbara drakset är nytt för juni 2020 och är lagom stort att leka med hemma eller ta med på resan så att all action aldrig tar slut. Stridsdraken är 31 cm hög, 38 cm lång och 53 cm bred.
 • Inga batterier behövs till detta LEGO® NINJAGO® brädspel och krigarfigurerna – de är redo för action så fort de är färdigbyggda, så ninjaäventyren behöver aldrig ta slut.
 • Klossarna och delarna i detta lekset åtföljs av enkla instruktioner, vilket gör det lätt för unga byggare att snabbt göra sin NINJAGO® leksaksdrake redo för kreativa lekar.
 • LEGO® NINJAGO® ninjaset ger en inkörsport till en spännande värld full av drakäventyr där barn kan leva ut sina drömmar genom att samarbeta med ninjorna i spännande strider.
 • LEGO® klossarna som används i detta drakset har uppfyllt de högsta branschstandarderna i över 60 år, vilket säkerställer att de alltid är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO® klossarna som används för att bygga detta ninjaset har testats grundligt och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. LEGO leksaker är alltid högkvalitativa.

Detaljer:

 • Antal delar: 1016
 • Rek.ålder: från 9 år
Mer information
Modell71721
EAN5702016617061
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.