Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Ninjago 71720 Eldstensrobot

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 528:-
I lager
SKU
04202-98
   

Samarbeta med Hero Kai, Hero Cole, Hero Nya och eldstensroboten när de strider mot mörka och onda krafter djupt inne i Shintaroberget. Eldstensroboten är ett kraftfullt vapen, beväpnad med två gigantiska svärd, som drivs av ninjorna för att hjälpa dem att fly från denna mörka underjordiska värld. Hoppa in i robotens cockpit och avfyra knoppkanonerna för att skjuta dig fri!

Denna LEGO® NINJAGO® Eldstensrobot (71720) med 5 minifigurer är perfekt för alla som gillar ninjaleksaker och byggset för barn. Barn kommer att älska att bygga eldroboten och figurerna för att iscensätta actionfyllda scener från NINJAGO tv-serien. Fantastiska LEGO leksaker Detta fantastiska och detaljerade LEGO robotset erbjuder barn en värld full av möjligheter så att de kan njuta av timmar av fängslande action. De kan placera två ninjor i den rörliga robotens cockpit och rusa in i strid mot fienderna Murt och Moe, för att sedan slå sig ut ur Shintaroberget. Den perfekta byggleksaken för barn LEGO NINJAGO robotset erbjuder barn en inkörsport till en rolig fantasivärld där de kan engagera sig i kreativa lekar när de hittar på berättelser med de byggbara figurerna. Din lilla ninja kommer att förtrollas av dessa actionleksaker, med bilar, jetplan, drakar och mycket mer.

 • Supercool LEGO® NINJAGO® Eldstensrobot (71720) och 5 minifigurer för barn som vill återskapa action från NINJAGO tv-serien. Detta är den perfekta leksaken för barn som vill låtsas vara sina ninjahjältar.
 • Detta ninjalekset innehåller en NINJAGO® eldstensrobot och 5 minifigurer: Hero Kai, Hero Nya, Hero Cole, Moe och Murt. Barn kan ha roligt när de iscensätter sina egna NINJAGO klossäventyr i Shintaros grottor.
 • Denna fantastiska leksak ger barn oändliga lekmöjligheter. Eldstensroboten har mycket rörliga ben och armar och plats för upp till 2 minifigurer i cockpit, och den kan avfyra knoppar med sina kanoner.
 • Detta LEGO® NINJAGO® robotset med 968 delar erbjuder en rolig byggupplevelse för pojkar och flickor från 9 år. Denna actionleksak är ny för juni 2020 och är det perfekta sättet för små ninjor att utforska sin kreativitet.
 • Detta NINJAGO® byggset för barn är perfekt att leka med hemma eller för skoj på resande fot. Ninjor kan njuta av äventyr var som helst! Eldstensroboten är 27 cm hög, 19 cm lång och 29 cm bred.
 • Inga batterier behövs för detta roliga lekset – det är redo för hisnande NINJAGO® action så fort det är färdigbyggt. Barn behöver bara kraften från sin fantasi.
 • En rolig och givande byggupplevelse väntar unga LEGO® fans när de bygger denna LEGO NINJAGO® robot, och de kan hela tiden ta hjälp av de enkla bygginstruktionerna.
 • LEGO® NINJAGO® byggleksaker för barn väcker unga sinnen och låter dem fly till en unik värld full av fantasi och action där de kan samarbeta med sina ninjahjältar för grymma NINJAGO klossäventyr.
 • LEGO® byggklossarna i denna NINJAGO® robot uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de alltid är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO® byggklossarna i detta LEGO robotset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. Du vet att du alltid är i trygga händer när du väljer LEGO lekset som present till dina barn.

Detaljer:

 • Antal delar: 968
 • Rek.ålder: från 9 år
Mer information
Modell71720
EAN5702016617054
VarumärkeLEGO
Ålder9+

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.