Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Ninjago 71719 Zanes minovarelse

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 653:-
I lager
SKU
04202-99
   

Samarbeta med Hero Cole och Hero Zane när de rider in i strid på sin mäktiga minovarelse för att spränga sig ut ur Shintaros grottor. Avfyra minovarelsens skivkanon mot de besvärliga Ginkle och Gleck. Det är en överlevnadskamp de måste vinna! Kan dina modiga ninjahjältar vinna och återfå sin frihet från denna mörka och skrämmande underjordiska värld?

Barn kommer att älska att bygga setet LEGO® NINJAGO® Zanes minovarelse (71719), med 4 byggbara figurer, för kreativa lekar på egen hand eller med vänner. De kan dyka ner i denna spännande fantasivärld med Hero Cole och Hero Zane och hjälpa dem att fly från Shintaros skräckinjagande grottor. Den perfekta ninjaleksaken för brädspelsäventyr Detta NINJAGO Zane set fungerar också som ett LEGO brädspel, med en ninjatärningssnurra och ett fort med en speciell fälla. Barn kan snurra tärningen och delta försöka undvika trappan, ta sig förbi sina fiender och hämta befrielsens prisade elfenbensklinga. Setet kan också kombineras med andra LEGO set för att skapa ett gigantiskt brädspel. Fantastiska byggleksaker för barn LEGO NINJAGO set låter fantasifulla barn fly till en mystisk värld där de kan skapa rolleksäventyr som sina ninjahjältar och ta sig an ondskans krafter. Barn får timmar av underhållning när de leker med dessa roliga leksaker, som innehåller robotar, drakar, skepp, jetplan och mycket mer.

 • Cool LEGO® NINJAGO® Zanes minovarelse (71719) Denna byggleksak för barn är perfekt för alla som älskar NINJAGO brädspel och att återskapa fängslande berättelser med byggbara ninjafigurer.
 • Ninjalekset med Hero Zane, Hero Cole och deras minovarelse, som tar sig an Geckles, Ginkle och Gleck i deras fort. Det finns också en tärningssnurra så att barn kan spela NINJAGO brädspelet.
 • Detta NINJAGO® Zane set är nytt för juni 2020 och innehåller 4 minifigurer och en minovarelse för att återskapa scener i Shintaros grottor. Barn kan också använda karaktärerna för att tävla i ett spännande LEGO® NINJAGO brädspel.
 • Detta LEGO® brädspel med 616 delar erbjuder en givande byggupplevelse för pojkar och flickor från 8 år och är perfekt som födelsedagspresent eller LEGO gåva för alla tillfällen. Denna actionleksak inspirerar till fantasilekar på egen hand eller med vänner.
 • Denna coola leksak är lagom stor att leka med hemma eller ta med. LEGO® NINJAGO® minovarelsen är 18 cm hög, 26 cm lång och 7 cm bred.
 • Inga batterier behövs för detta LEGO® NINJAGO® brädspel – du kan börja leka så fort du öppnat lådan. Dessa medeltidsinspirerade ninjaleksaker drivs enbart av barns kreativitet, så det roliga behöver aldrig ta slut.
 • Detta är den perfekta leksaken att ge till en ung LEGO® byggare. Klossarna och figurerna åtföljs av enkla instruktioner så att de snabbt kan sätta igång all action.
 • LEGO® NINJAGO® leksakerna låter barn fly till en spännande och actionfylld fantasivärld där deras favoritninjor tar sig an onda skurkar. Det är det perfekta sättet att inspirera till kreativa lekar!
 • LEGO® klossar har uppfyllt de högsta branschstandarderna sedan 1958, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång.
 • Dessa LEGO® klossar och delar har genomgått rigorösa tester för att uppfylla de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. Robusta nog att till och med klara av att trampas på av en minovarelse!

Detaljer:

 • Antal delar: 616
 • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell71719
EAN5702016617047
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.