Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Ninjago 71718 Wus stridsdrake

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 294:-
I lager
SKU
04202-103
   

Flyg med Hero Wu på hans modiga drake till actionfyllda strider i Shintaros grottor! Placera Hero Wu på draken och susa in i strid när du slåss mot den skräckinjagande Gleck om befrielsens elfenbensklinga. Se upp när Gleck siktar mot dig med sitt armborst! Hero Wu måste vinna för att säkra sin flykt från denna skrämmande underjordiska värld!

Byggsetet LEGO® NINJAGO® Wus stridsdrake (71718) för barn med 2 minifigurer kommer att uppskattas av alla som gillar ninjaleksaker, och kan användas för att iscensätta egna fantasiberättelser från NINJAGO tv-serien. Den coola draken kan röra på vingar, fötter, svans och huvud. Det bästa drakbyggsetet Med 2 byggbara figurer av Hero Wu och Gleck kan ninjafans fördjupa sig i Shintaros mystiska grottor och iscensätta strider mellan karaktärerna för att vinna befrielsens elfenbensklinga. Wu kan rida på sin flygande drake, som kommer att förtrolla barns kreativa sinnen. De ultimata ninjalekseten LEGO NINJAGO byggleksaker låter barn lära sig om ninjornas hedersamma värden när de ger sig in i en mystisk värld där de kan låtsas vara sina favorithjältar som strider mot mäktiga mörka krafter. NINJAGO fans kommer att fängslas i timmar av dessa roliga leksaker, som innehåller drakar, bilar och robotar i olika lekset.

 • Häftig LEGO® NINJAGO® Wus stridsdrake (71718) och 2 minifigurer för att återskapa action från NINJAGO tv-serien. Den perfekta presenten till NINJAGO fans eller barn som gillar att hitta på egna drakäventyr med roliga leksaker.
 • Detta draklekset innehåller en stridsdrake och 2 minifigurer, Hero Wu och Gleck, och befrielsens elfenbensklinga. Barn kan iscensätta egna roliga berättelser för att se vilken karaktär som segrar!
 • Denna underbart detaljerade stridsdrake har rörligt huvud, rörliga ben och vingar och rörlig svans, och är utformad så att minifiguren Hero Wu kan sitta på den. Gleck är beväpnad med ett armborst för att avfyra knoppar.
 • Detta LEGO® drakbyggset med 321 delar ger en spännande och givande byggupplevelse för pojkar och flickor från 7 år och är perfekt som födelsedagspresent eller LEGO present för alla tillfällen.
 • Detta NINJAGO® drakset är nytt för juni 2020 och är lagom stort att leka med hemma eller ta med för äventyr på resande fot. Den flygande draken är 12 cm hög, 24 cm lång och 33 cm bred.
 • Inga batterier krävs för detta drakbyggset – draken är redo att lyfta och setet drivs enbart av ditt barns fantasi, för timmar av kreativa lekar.
 • Det här är den perfekta LEGO® presenten till en ung byggare. Klossarna och de byggbara figurerna åtföljs av enkla instruktioner så att barn kan göra draken redo för äventyr på nolltid.
 • LEGO® NINJAGO® byggleksaker låter barn lära sig om ninjornas hedersamma värden och njuta av aktiva lekar när de förlorar sig i en spännande äventyrsvärld.
 • LEGO® klossarna som används för att bygga detta lekset uppfyller de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de alltid är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO® byggklossarna i detta drakbyggset har testats grundligt och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. Du vet att du är i säkra händer med LEGO leksaker.

Detaljer:

 • Antal delar: 321
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell71718
EAN5702016617030
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.