Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Ninjago 71714 Avatar-Kai – Arkadkapsel

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 113:-
Tillfälligt slut
SKU
12192-78

Denna supercoola arkadmaskin med 2 minifigurer är portalen till tv-spelsvärlden Prime Empire. Barn kommer att älska att iscensätta spännande berättelser med de två spelfigurerna: NINJAGO® Digi-Kai och Avatar-Kai, som är exklusiv för detta set. Barn får garanterat uppleva en värld av möjligheter och timmar av fängslande lekar med detta NINJAGO set.

De bästa ninjaactionfigurerna I Prime Empire kan barn välja vilken karaktär de vill vara och sedan välja en egen ninjaavatar för sina äventyr i en mystisk ny värld, som en rolig möjlighet att få vara kreativ. Baksidan av arkadleksaken kan öppnas för att förvara ninjaactionfigurerna, vapnen och tillbehören inuti. De perfekta LEGO® leksakerna LEGO NINJAGO seten ger barn en möjlighet att upptäcka en spännande värld där de kan ägna sig åt självständiga lekar eller skoj med sina vänner när de samarbetar med ninjorna för att slåss mot ondskans krafter. Barn kommer att älska dessa ninjaleksaker, med bilar, jetplan, drakar, byggbara figurer och mer.

 • NINJAGO® set med miniarkadmaskin och minifigurerna Digi-Kai och Avatar-Kai (som är exklusiv för detta set) för att iscensätta spännande scener från Prime Empire. Det perfekta leksetet för hängivna NINJAGO fans och barn med äventyrliga sinnen.
 • Ninjaleksetet innehåller en arkadmaskin och 2 tv-spelsfigurer, NINJAGO® Digi-Kay och Avatar-Kai, som kan beväpnas med en rad olika vapen. Barn kan använda sin kreativitet och iscensätta fängslande berättelser från Prime Empire.
 • Denna ninjaleksak är ny för januari 2020 och låter barn specialdesigna sina minifigurer och välja en egen avatar att använda i Prime Empire. Barn kommer att älska att förvara figurerna och tillbehören på baksidan av miniarkadmaskinen.
 • Denna ninjaleksak med 49 delar går snabbt att bygga för pojkar och flickor från 7 år och kommer att inspirera ninjafans till fantasifulla lekar. Detta set är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller LEGO® gåva för alla tillfällen.
 • Den perfekta arkad- och actionleksaken att leka med hemma eller enkelt packa ner för att leka med på resande fot. Arkadmaskinen är 8 cm hög, 5 cm lång och 6 cm bred.
 • Vill du ha goda nyheter? Inga batterier krävs till detta NINJAGO® set – det drivs helt enkelt av barns fantasi, så att äventyren i Prime Empire aldrig behöver ta slut.
 • Detta är den perfekta LEGO® presenten till en ung byggare. Till klossarna medföljer enkla instruktioner som gör att det går snabbt och enkelt att få arkadleksaken redo för timmar av actionfyllda lekar!
 • De byggbara LEGO® NINJAGO® samlarseten och figurerna låter barn upptäcka en spännande fantasivärld där de kan skapa berättelser med sina favoritninjor när de slåss mot ondskans krafter i NINJAGO City och Prime Empire.
 • LEGO® klossar har uppfyllt de högsta branschstandarderna i över sex decennier, vilket säkerställer att de alltid är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång, oavsett om det är på jorden eller i NINJAGO® City.
 • Dessa LEGO® klossar och delar har genomgått många tester och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. Du har alltid sinnesfrid med LEGO byggset.

Detaljer:

 • Mått: H8 x L5 x B7 cm
 • Antal delar: 49
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell71714
EAN5702016688221
VarumärkeLEGO
Ålder7-10

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.