Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Ninjago 71712 Vansinnets kejsartempel

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 795:-
I lager
SKU
12192-69
   

Ett vackert LEGO® NINJAGO® ninjatempel med 6 minifigurer, inklusive NINJAGO Digi-Jay och Digi-Cole, och Prime Empires ondskefulla härskare, Unagami. Med denna tempelleksak med ninjaminifigurer kan äventyrliga barn ha massor av skoj när de återskapar de spännande slutstriderna från tv-serien. Det bästa tempelleksetet LEGO® NINJAGO® templet erbjuder en uppsjö av aktiviteter och spänning för fantasifulla barn som vill ta sig högst upp.

De måste undvika fällorna och använda alla Key-Tanas för att ta sig förbi den skräckinjagande Sushimi i sushiköket innan de öppnar grinden för att avslöja Unagamis tron. Utmanande och roliga byggset LEGO® NINJAGO® byggseten är de bästa leksakerna för barn som vill kunna fly till en fantasivärld full av oändlig action där de kan kämpa tillsammans med sina ninjahjältar mot ondskans krafter. NINJAGO® fans kommer alltid att fängslas när de rolleker med actionleksakerna, inklusive ninjatempel, byggbara leksaker, bilar, drakar och mer.

 • Otroligt LEGO® NINJAGO® tempellekset med spännande fällor och funktioner, samt 6 minifigurer från Prime Empire. Detta är den perfekta presenten till barn som älskar att skapa rollekar och berättelser om ninjahjältarna.
 • Detta byggset innehåller ett NINJAGO® tempel och 6 minifigurer, inklusive NINJAGO Digi-Jay, Lloyd och Cole, samt skurkarna Unagami, Red Visor och Sushimi. Barn kommer att älska att låta kreativiteten flöda när de iscensätter strider.
 • Detta briljant dekorerade tempel erbjuder timmar av spännande lekar för barn som försöker undvika alla fällor och den skräckinjagande Sushimi, så att de kan använda de tre Key-Tanas för att avslöja Unagamis tron på toppen.
 • Denna 810 delar stora tempelmodell är en givande byggleksak för pojkar och flickor från 9 år och passar perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller LEGO gåva för alla tillfällen.
 • Denna äventyrsleksak är ny för januari 2020 och är precis lagom stor att leka med hemma eller visa upp på en hylla i sovrummet. Kejsartemplet är 38 cm högt, 22 cm långt och 28 cm brett.
 • Inga batterier behövs till detta ninjalekset – det är redo för självständiga lekar eller skoj med vänner så fort det är färdigbyggt. All action i dessa äventyrsleksaker behöver aldrig stanna upp.
 • Detta ninjalekset ger den perfekta bygguppgiften för barn som får hjälp av enkla instruktioner samtidigt som de bygger ihop klossarna för att skapa den coola actionleksaken.
 • LEGO® NINJAGO® byggset för barn väcker deras kreativitet och låter dem upptäcka en spännande värld full av äventyr där de kan samarbeta med sina favoritninjor för oändliga lekar och spännande strider.
 • LEGO® klossarna som används för att bygga denna leksak har uppfyllt de högsta branschstandarderna i över 60 år, vilket säkerställer att de alltid är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång. Inte ens Unagami kan besegra dem!
 • LEGO® klossarna som används för att bygga denna actionleksak har testats grundligt och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. Du vet att du är i trygga händer när du väljer en LEGO leksak som present till dina barn.

Detaljer:

 • Mått: H38 x L22 x B28 cm
 • Antal delar: 810
 • Rek.ålder: från 9 år
Mer information
Modell71712
EAN5702016693270
VarumärkeLEGO

LEGO NINJAGO Empire Temple of Madness

Unagamis tron kan rotera

Unagami finns på plats

Rotera Unagamis tron.

Ninjor mot Sushimi - allt är klart för spännande rollek

Ninjas vs Sushimi

Allt är tillrättalagt för spännande lek!

Se upp för templets hinder

Kreativ lek

Se upp för templets alla fällor!

LEGO NINJAGO Empire Temple of Madness
LEGO NINJAGO Empire Temple of Madness
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.