Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Ninjago 71711 Jays cyberdrake

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 677:-
I lager
SKU
12192-70
   

Denna byggbara LEGO® NINJAGO® Jays cyberdrake (71711) med 5 minifigurer kommer att uppskattas av alla som gillar ninjarobotar och att använda dem för att skapa sina egna actionspäckade fantasiberättelser från Prime Empire. Denna fantastiska LEGO drake är mycket rörlig och kan avfyra missiler från sina kanoner med fjädermekanism.

Med de 5 byggbara figurerna NINJAGO® Digi-Jay, Digi-Nya, Unagami, Richie och Hausner kan ninjafans dyka ner i tv-spelsvärlden Prime Empire och iscensätta strider om den gula Key-Tana. De två ninjorna kan åka i cockpiten på den häftiga drakroboten, som kommer att fängsla barnens fantasi när de leker själva eller med sina vänner. De perfekta byggleksakerna LEGO® NINJAGO® byggleksaker för barn låter dem upptäcka en värld full av äventyr där de kan samarbeta med sina ninjahjältar för att strida mot ondskans krafter. NINJAGO fans kommer att fängslas när de hittar på rollekar med dessa häftiga ninjaactionleksaker, som inkluderar ninjabilar, drakmodeller, tempel, byggbara figurer och mer.

 • Häpnadsväckande LEGO® NINJAGO® drakleksak och 5 minifigurer för att återskapa spännande action från Prime Empire. Den perfekta presenten till hängivna NINJAGO fans eller barn med äventyrliga och kreativa sinnen.
 • Detta byggset innehåller en cyberdrake och 5 minifigurer: NINJAGO® Digi-Jay, Digi-Nya, Unagami, Hausner och Richie. Drakroboten och de byggbara figurerna kan användas för att iscensätta spännande scener från tv-serien.
 • Denna briljant dekorerade robotdrake har rörligt huvud och rörliga armar och kan skjuta missiler från sina kanoner med fjädermekanism. De byggbara figurerna har hälsobrädor och ett spännande utbud av rustningar och vapen från Prime Empire.
 • Denna LEGO® drake med 518 delar och ninjaactionfigurer är ett roligt och utmanande bygge för pojkar och flickor från 8 år och passar perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller LEGO gåva för alla tillfällen. NINJAGO® fans kommer att bli imponerade.
 • Denna robotdrake är ny för januari 2020 och är perfekt storlek att leka med hemma eller på resande fot. Den rörliga draken är 12 cm hög, 39 cm lång och 33 cm bred.
 • Inga batterier behövs till denna robotdrake – den är redo att ge sig ut i strid både i Prime Empire och i NINJAGO® City så fort den har byggts ihop, så att du aldrig behöver göra ett avbrott.
 • Det här är den perfekta LEGO® presenten till en ung byggare. Klossarna och de byggbara figurerna innehåller lätta instruktioner som gör att du har din drake redo för action på nolltid.
 • LEGO® NINJAGO® byggleksaker för barn låter dem uttrycka sig och dyka ner i en spännande värld full av äventyr där de kan samarbeta med sina favoritninjor för oändliga äventyr och strider mot ondskans krafter.
 • LEGO® klossarna som används för att bygga denna drakleksak har uppfyllt de högsta branschstandarderna i över 60 år, vilket säkerställer att de alltid är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO® klossarna som används för att bygga denna drakmodell har testats grundligt och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. Du vet att du är i trygga händer när du väljer en LEGO leksak till din barn.

Detaljer:

 • Mått: H12 x L39 x B33 cm
 • Antal delar: 518
 • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell71711
EAN5702016687941
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.