Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Ninjago 71710 Trimmad ninjabil

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 357:-
I lager
SKU
12192-72
   

LEGO® NINJAGO® Trimmad ninjabil (71710) med 4 minifigurer kommer att uppskattas av alla som gillar ninjabilar, som de dessutom kan förvandla till en flygande leksak. Barn kan rolleka som NINJAGO hjälten Digi-Kai och lära sig om ninjornas grundtanke att tro på sig själv och hjälpa andra. De bästa leksaksbilarna för barn Med 4 byggbara figurer av NINJAGO Digi-Kai, Scott och två ondskefulla Red Visors kan barn fördjupa sig i tv-spelsvärlden Prime Empire och återskapa alla strider om den värdefulla Key-Tana.

Denna kombinerade ninjabil och flygande leksak kommer verkligen att få deras fantasi att flöda och inspirera till självständiga lekar eller oändligt med skoj tillsammans med vänner. Den perfekta LEGO presenten LEGO NINJAGO byggseten låter barn upptäcka en mystisk värld full av äventyr där de kan samarbeta med ninjahjältar för att ta sig an ondskans krafter. NINJAGO fans kommer att fängslas när de rolleker med dessa fantastiska actionleksaker, som inkluderar speederbilar, NINJAGO® bilar, drakar, tempel och byggbara figurer.

 • Häftig LEGO® NINJAGO® Trimmad ninjabil som kan förvandlas till en flygande leksaksbil. Detta är den perfekta födelsedagspresenten till barn som älskar att bygga NINJAGO bilar och att hitta på rollekar med sina ninjahjältar. 
 • Detta byggset innehåller en trimmad ninjabil och 4 minifigurer: NINJAGO® Digi-Kai, Scott och två Red Visors. Barn kommer att älska att fly från den verkliga världen och återskapa scener med denna speeder för att strida om en Key-Tana.
 • Denna grymma leksaksbil för barn skapar en värld av möjligheter för byggare eftersom den trimmade ninjabilen kan få vingar och förvandlas till ett plan. De 4 byggbara figurerna har nya hälsobrädor som visar hur många liv de har kvar.
 • Detta ninjalekset med 419 delar är ett givande bygge för pojkar och flickor från 8 år och passar perfekt som födelsedagspresent. Leksetet är nytt för januari 2020 och garanterar oändliga racerlekar och timmar av underhållning för små ninjor.
 • Denna LEGO® speederbil är perfekt att leka med hemma eller packa ner för att ha roligt på resande fot. Den trimmade ninjabilen är 6 cm hög, 33 cm lång och 11 cm bred.
 • Inga batterier behövs i detta racerbilslekset – det är redo för spännande fantasilekar i NINJAGO® världen så fort det är färdigbyggt, så du behöver aldrig stanna och tanka.
 • Det här är den perfekta LEGO® presenten till en ung byggare. Klossarna och de byggbara figurerna innehåller lätta instruktioner som gör att din LEGO speederbil är redo för action på nolltid.
 • LEGO® NINJAGO® byggleksaker för barn väcker deras kreativitet och låter dem fly till en spännande värld full av äventyr där de kan samarbeta med sina favoritninjor för oändliga äventyr och strider mot ondskans krafter.
 • LEGO® klossarna som används för att bygga denna leksaksbil har uppfyllt de högsta branschstandarderna i över 60 år, vilket säkerställer att de alltid är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO® klossarna som används för att bygga denna racerbil har testats grundligt och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. Du vet att du är i trygga händer när du väljer en LEGO® leksak som present till dina barn.

 Detaljer:

 • Mått: H6 x L33 x B11 cm
 • Antal delar: 419
 • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell71710
EAN5702016686401
VarumärkeLEGO
Ålder8-12
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.