Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Ninjago 71709 Jay och Lloyds racerfordon

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 459:-
I lager
SKU
12192-74
   

LEGO® NINJAGO® fans kommer att älska att bygga och tävla med Jay och Lloyds racerfordon (71709) med en häftig, byggbar leksaksmotorcykel och ett leksaksplan för självständiga lekar eller skoj med vänner! De kan fördjupa sig i denna fängslande värld med minifiguren Digi-Jay i ett leksaksplan och Digi-Lloyd på en ninjamotorcykel när de tävlar mot den onda Hausner. Extra kul!

Instructions PLUS erbjuder en interaktiv guide som hjälper till att bygga leksaksplanet och leksaksmotorcykeln för att göra det ännu roligare. Finns tillgänglig i den kostnadsfria LEGO Life appen och har visningsverktyg för att zooma och rotera för att hjälpa barn att bygga självständigt. Den perfekta guiden för detta byggprojekt. Den perfekta födelsedagspresenten till barn LEGO NINJAGO lekseten låter barn upptäcka en mystisk värld där de kan låta fantasin flöda när de samarbetar med de modiga ninjahjältarna för att ta sig an ondskans krafter. Barn kommer att ha timmar av skoj med dessa coola leksaker, som inkluderar robotleksaker, motorcyklar, jetplan, drakar, tempel och mer.

 • Fantastiskt LEGO® NINJAGO® lekset med Jay och Lloyds racerfordon. Detta byggset för barn är perfekt för alla som älskar äventyrsleksaker och rollekar med spännande strider och ninjaactionfigurer.
 • Detta lekset innehåller Digi-Jay och hans speederplan, Digi-Lloyd och hans ninjamotorcykel, Hausner och hans svävarbräda samt en Key-Tana. Barn kommer att älska att återskapa tävlingen Speedway Five-Billion från Prime Empire.
 • Denna coola leksak är ny för januari 2020 och innehåller tre minifigurer som tävlar i tv-spelet Prime Empire. Alla minifigurer har coola huvudkontrollvapen och hälsobrädor som visar hur många liv de har kvar.
 • Detta byggset med 322 delar är en rolig byggupplevelse för pojkar och flickor från 7 år och passar perfekt som födelsedagspresent. Leksetet kommer att inspirera till fantasifulla lekar eller få barn att fördjupa sig i rollekar med sina vänner.
 • LEGO® NINJAGO® äventyrsleksaker är perfekt storlek att leka med hemma eller ta med vart som helst. Leksaksmotorcykeln är 6 cm hög, 28 cm lång och 5 cm bred.
 • Inga batterier behövs till detta ninjalekset – det är bara att börja leka så fort du har öppnat lådan. Dessa ninjafordon drivs helt enkelt av barns fantasi, så att alla tävlingar och all action aldrig tar slut.
 • Detta är det perfekta ninjaleksetet att ge till en ung LEGO® byggare. Klossarna och de byggbara figurerna innehåller lätta instruktioner, eller så kan barn använda den fantastiska digitala och interaktiva guiden Instructions PLUS i den kostnadsfria LEGO Life appen.
 • LEGO® NINJAGO® samlarleksaker låter barn upptäcka en spännande värld full av fantasiaction där de kan rolleka som sina favoritninjor mot ondskans krafter. Det perfekta sättet att engagera unga sinnen.
 • LEGO® klossar har uppfyllt de högsta branschstandarderna sedan 1958, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång.
 • Dessa LEGO® klossar och delar har testats grundligt och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna, både här på jorden och i NINJAGO® världen!

Detaljer:

 • Mått motorcykel: H6 x L28 x B5 cm
 • Antal delar: 322
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell71709
EAN5702016686418
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.