Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Ninjago 71708 Spelmarknaden

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 367:-
I lager
SKU
12192-73
   

Det här är en fantastisk LEGO® NINJAGO® ninjamarknad med 9 LEGO minifigurer, inklusive NINJAGO Digi-Jay och Avatar-Nya, och massor av andra små ninjor och skurkar. Med dessa ninjasamlarföremål och massor av coola tillbehör kan NINJAGO fans uttrycka sig och återskapa scener från Spelmarknaden i Prime Empire. Ett spännande nytt sätt att bygga ditt lekset med ninjasamlarföremål

Instructions PLUS erbjuder en interaktiv guide till att bygga detta lekset med små ninjor. Den finns tillgänglig i den kostnadsfria LEGO Life appen och har visningsverktyg för att zooma och rotera som hjälper barn att bygga ihop sina LEGO klossar. De perfekta byggbara leksakerna LEGO NINJAGO byggseten är perfekta som presenter till barn som får upptäcka en mystisk värld full av äventyr där de kan samarbeta med sina ninjahjältar mot ondskans krafter. NINJAGO® fans kommer att få ändlös underhållning när de hittar på rollekar med actionleksakerna som innehåller spelfigurer, byggbara leksaker, bilar, drakar och mer.

 • Fantastisk LEGO® marknad med 9 exklusiva LEGO minifigurer från Prime Empire. Detta är den perfekta presenten till barn som älskar NINJAGO® världen och att iscensätta sina egna berättelser med ninjaleksaker.
 • Detta byggset innehåller 9 minifigurer, inklusive NINJAGO® Digi-Jay, Avatar-Nya och Avatar-Cole, och de exklusiva figurerna Pink Zane och Harumi. På Spelmarknaden finns det en vapenbutik och ett hattstånd för NINJAGO figurerna som du kan använda för att skapa berättelser.
 • Den här grymma LEGO® marknaden har stånd med 6 olika ninjahattar och en rad nya vapen som väcker barns fantasi när de klär ut och beväpnar de 9 spelfigurerna för att återskapa all action från Spelmarknaden.
 • Denna leksaksmarknad med 218 delar går snabbt att bygga för pojkar och flickor från 7 år och passar perfekt som födelsedagspresent. Dessa ninjaleksaker är nya för januari 2020 och erbjuder oändliga lekar och underhållning för kreativa barn.
 • Denna leksaksmarknad är perfekt storlek att leka med hemma eller ta med på resande fot. Ståndet med Key-Tana är 14 cm högt och 9 cm brett.
 • Inga batterier behövs till denna byggleksak – den är redo för självständiga lekar eller action med vänner när den är färdigbyggd. Det roliga med dessa ninjasamlarföremål tar aldrig slut.
 • Instructions PLUS erbjuder en interaktiv guide som gör det ännu roligare att bygga denna LEGO® marknad. Den finns tillgänglig i den kostnadsfria LEGO Life appen och har visningsverktyg för att zooma och rotera som hjälper barn att ha roligt när de bygger.
 • LEGO® NINJAGO® byggseten väcker barns kreativitet och låter dem upptäcka en värld full av äventyr där de kan samarbeta med sina favoritninjor för oändliga äventyr och strider.
 • LEGO® klossarna som används för att bygga denna leksak har uppfyllt de högsta branschstandarderna i över 60 år, vilket säkerställer att de alltid är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO® klossarna som används för att bygga denna actionleksak har testats grundligt och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. Du vet att du är i trygga händer när du väljer en LEGO leksak som present till dina barn.

Detaljer:

 • Mått Key-Tana stativ: H14 x B9 cm
 • Antal delar: 218
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell71708
EAN5702016693317
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.