Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Ninjago 71707 Kais robotjet

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 304:-
I lager
SKU
12192-75
   

Kais robotjet (71707) är den perfekta födelsedagspresenten till barn som älskar LEGO® NINJAGO® robotar och leksaksflygplan. Det här är ett 2-i-1-lekset, vilket ger fler bygg- och lekmöjligheter. Barn kan välja om det ska bli ett jetplan eller en robotleksak för spännande äventyr i Prime Empire med NINJAGO Kai.

Det nya, roliga sättet att bygga, LEGO presenter Instructions PLUS erbjuder en interaktiv guide till att bygga leksaksplanet och robotleksaken som gör det ännu roligare. Finns tillgänglig i den kostnadsfria LEGO Life appen och har visningsverktyg för att zooma och rotera för att hjälpa barn att bygga självständigt. Den perfekta guiden till att skapa detta lekset. De bästa byggseten för barn De byggbara LEGO NINJAGO leksakerna låter barn upptäcka en mystisk värld där de kan fördjupa sig i fantasifulla lekar och samarbeta med ninjorna när de tar sig an ondskans krafter. Barn kommer att bli helt uppslukade när de hittar på rollekar med leksaksjetplan, NINJAGO robotar, speederbilar, drakar och tempel.

 • Briljant LEGO® NINJAGO® byggset för barn, med Kais robotjet. Detta lekset kommer att uppskattas av barn som älskar byggbara leksaker och att skapa spännande berättelser med NINJAGO figurer och robotleksaker.
 • Detta byggset innehåller en NINJAGO® robot som kan byggas om till ett leksaksplan, 2 minifigurer, NINJAGO® Kai och Richie, plus en Key-Tana. Tillsammans kommer de att få barnens fantasi att flöda när de återskapar scener från Prime Empire.
 • Detta leksaksjetplan är nytt för januari 2020 och skapar en värld full av möjligheter eftersom det kan byggas om till en kraftfull robotleksak med rörliga armar och ben och knoppkanoner.
 • Denna actionleksak med 217 delar är ett givande bygge för pojkar och flickor från 7 år och passar perfekt som julklapp. Detta grymma byggset kommer att inspirera barn att engagera sig i fantasifulla lekar samtidigt som de får sina favoritninjor att komma till liv.
 • LEGO® NINJAGO® robotleksaker är perfekt storlek att leka med hemma eller ta med vart som helst. Roboten är 16 cm hög och 25 cm bred.
 • Inga batterier behövs till denna byggleksak – den drivs enbart av barns livliga fantasi, så att du aldrig behöver lämna NINJAGO® världen.
 • Det perfekta ninjaleksetet att ge till en ung LEGO® byggare. Klossarna och de byggbara figurerna har pappersinstruktioner, samt den fantastiska digitala och interaktiva guiden Instructions PLUS i den kostnadsfria LEGO Life appen.
 • De byggbara LEGO® NINJAGO® samlarleksakerna låter barn upptäcka en spännande värld full av fantasiaction där de kan skapa berättelser med sina favoritninjor när de strider mot ondskans krafter.
 • LEGO® klossar har uppfyllt de högsta branschstandarderna i över 60 år, vilket säkerställer att de alltid är hållbara, kompatibla och lätta att dra isär varje gång. LEGO Koncernen levererar alltid kvalitet här på jorden eller i den actionspäckade NINJAGO® världen.
 • Dessa LEGO® klossar och delar har genomgått många tester och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. Med LEGO lekset har du alltid sinnesro.

Detaljer:

 • Mått: H16 x B25 cm
 • Antal delar: 217
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell71707
EAN5702016700732
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.