Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Ninjago 71706 Coles speederbil

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 146:-
I lager
SKU
12192-77
   

Denna LEGO® NINJAGO® Coles speederbil (71706) med 2 minifigurer är perfekt för alla som gillar leksaksbilar och NINJAGO actionfigurer. Barn kommer att älska denna lättbyggda NINJAGO bil. De kan återskapa berättelser inuti tv-spelet Prime Empire med ninjahjälten Digi-Cole från NINJAGO världen bakom ratten på sin minileksaksbil när han strider mot Hausner om den värdefulla Key-Tana.

Ett nytt, roligt sätt att bygga! Instructions PLUS erbjuder en digital, interaktiv guide till att bygga denna leksaksbil för barn. Den finns tillgänglig i den kostnadsfria LEGO Life appen och har visningsverktyg för att zooma och rotera som hjälper även yngre barn att bygga denna coola LEGO klossmodell. De perfekta LEGO presenterna LEGO NINJAGO 4+ leksakerna ger förskolebarn en inkörsport till en actionfylld värld där de kan låta fantasin flöda samtidigt som de lär sig att bygga sina favoritkaraktärer, fordon och byggnader. Med startklossbaser som gör processen enklare är dessa set speciellt utformade för att hjälpa nybörjare att uppleva stoltheten i att bygga något helt på egen hand.

 • Roligt LEGO® NINJAGO® bilset med Coles speederbil. Detta lättbyggda LEGO set är perfekt för att hjälpa förskolebarn att lära sig att bygga och utveckla sitt självförtroende med enkla byggsteg.
 • Detta bilset har ett startklosschassi som gör det lättare att bygga speederbilen och innehåller Digi-Cole och Hausner på sin svävarbräda. Förskolebarn kommer att älska att använda fantasifulla lekar för att återskapa scener från Prime Empire.
 • Denna coola leksak är ny för januari 2020 och innehåller de byggbara figurerna NINJAGO® Digi-Cole och Hausner som deltar i storslagna äventyr i tv-spelet Prime Empire.
 • Detta lekset med 52 delar är ett snabbt bygge för pojkar och flickor från 4 år och passar perfekt som julklapp. Leksetet kommer att inspirera ninjafans till fantasifulla lekar i den spännande NINJAGO® världen.
 • LEGO® NINJAGO® bilar är perfekta att leka med både hemma och på resande fot. Speederbilen är 4 cm hög, 10 cm lång och 6 cm bred.
 • Inga batterier behövs till denna leksaksbil – den drivs av barns fantasi, så att all racing och alla strider i NINJAGO® världen aldrig behöver ta en paus.
 • Förskolebarn kan lära sig att bygga med digitala Instructions PLUS, som innehåller intuitiva lägen för att zooma och rotera, samt ett ”spökläge”. De kommer att älska att använda appen för att se sina actionleksaker komma till liv.
 • De byggbara LEGO® 4+ leksakerna introducerar små barn till ett stort universum fullt av filmfavoriter, tv-karaktärer och vardagshjältar, och hjälper dem att förstå syftet med att följa byggsteg och förbättra självförtroendet.
 • LEGO® klossar har uppfyllt de högsta branschstandarderna i över 60 år, vilket säkerställer att de alltid är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång, oavsett om det är här på jorden eller i NINJAGO® världen.
 • Dessa LEGO® klossar och delar har genomgått många tester och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. Du har alltid sinnesfrid med LEGO byggset.

Detaljer:

 • Mått: H4 x L10 x B6 cm
 • Antal delar: 52
 • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell71706
EAN5702016667691
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.