Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Ninjago 71700 Djungelskövlare

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 120:-
I lager
SKU
12192-76
   

Barn som älskar att återskapa klassiska LEGO® NINJAGO® Legacy äventyr och har en passion för att leka med leksaksbilar kommer verkligen att gilla denna Djungelskövlare (71700). Efter att ha byggt ihop klossarna kan de planera spännande actionscener från Elementturneringen när ninjaactionfiguren Lloyd upplever storslagna äventyr i djungeln. Ett nytt och spännande sätt att bygga coola leksaker för barn.

Instructions PLUS erbjuder en digital och interaktiv guide till att bygga denna djungelleksak. Den finns tillgänglig i den kostnadsfria LEGO Life appen och har visningsverktyg för att zooma och rotera som hjälper yngre barn att bygga denna coola LEGO klossmodell. De bästa byggseten för barn LEGO NINJAGO äventyrsleksaker ger barn en inkörsport till en actionspäckad värld där de kan uttrycka sig själva med självständig lek och skapa berättelser om ninjakrigarna. Barn kommer garanterat att ha roligt när de leker med alla ninjaleksaker, inklusive djungelleksaker, jetplan, drakar, NINJAGO fordon och mer.

 • LEGO® NINJAGO® Legacy lekset med buggyn Djungelskövlare och ninjaactionfiguren Lloyd från säsong 4 av tv-serien. Barn som älskar ninjamodeller kan njuta av timmar av självständig lek eller dela allt skoj med sina vänner.
 • Detta byggset för barn innehåller en leksaksbuggy med stora gummidäck för racing och ninjaminifiguren Lloyd som svingar ett gyllene svärd. Barn får allt de behöver för att återskapa scener från Elementturneringen.
 • En modern uppdatering av fordonet Djungelskövlare från NINJAGO® Masters of Spinjitzu, med cool fjädring som barn kan trycka ner för att få fordonet att hoppa upp. Barn kan iscensätta racertävlingar eller visa upp fordonet i sovrummet.
 • Denna leksak med 127 delar är en givande bygguppgift för pojkar och flickor från 7 år och är perfekt som födelsedagspresent till barn. Ninjabygget kommer att inspirera till fantasifulla lekar för barn som gillar de unga ninjakrigarna.
 • Detta LEGO® NINJAGO® ninjabygge och de små ninjorna är perfekt storlek att leka med hemma eller ta med vart som helst. Leksaksbuggyn är 7 cm hög, 14 cm lång och 8 cm bred.
 • Du behöver inte slösa tid på att leta efter batterier till denna ninjaleksak! Det behövs inga batterier – allt som behövs för att ha roligt med detta set är barns aktiva fantasi.
 • Pappersinstruktioner är bra, men LEGO® lekset erbjuder något ännu bättre för byggprocessen: digitala Instructions PLUS i den kostnadsfria LEGO Life appen med funktionslägen för att zooma och rotera och ett ”spökläge” som hjälper barn att skapa fantastiska leksaker.
 • LEGO® NINJAGO® samlarleksaker och miniactionfigurer ger barn en inkörsport till en spännande värld full av fantasiaction där de kan skapa berättelser med sina favoritninjor.
 • LEGO® byggklossar har uppfyllt de högsta branschstandarderna i över 60 år, vilket säkerställer att de alltid är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång, oavsett om det är på jorden eller i NINJAGO® världen!
 • Dessa LEGO® klossar och delar har genomgått många tester och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. Du vet att du får sinnesfrid med LEGO byggset.

Detaljer:

 • Mått: H7 x L14 x B8 cm
 • Antal delar: 127
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell71700
EAN5702016643756
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.