Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Ninjago 70688 Kais spinjitzuträning

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 100:-
I lager
SKU
02222-36
   

Med leksetet Kais spinjitzuträning (70688) kan hängivna NINJAGO® fans från 6 år hjälpa sin hjälte att förbättra sina förmågor med en rolig och interaktiv leksak. Barn kan njuta av actionlekar i timmar när de låter Kai genomgå ett spännande ninjaträningsprogram med actionleksaken.

Snurrande äventyr!

Barn kommer att älska att sätta Kai i snurrleksaken, dra i snöret och se hur han snurrar i full fart på plana ytor eller högt uppe på sitt balanstorn. Nytt för mars 2022 är att minifiguren Kai har ett helt nytt, exklusivt elementkraftsutseende.

En rolig digital upplevelse för LEGO® byggare

Till leksetet finns interaktiva digitala bygginstruktioner som gör byggupplevelsen ännu roligare. I gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor finns verktyg för att zooma, rotera och visualisera modellen medan du bygger. Barn kan även när som helst spara sina framsteg i appen.

 • Snurrande actionleksak – Barn har allt de behöver för att hitta på våghalsiga utmaningar med leksetet LEGO® NINJAGO® Kais spinjitzuträning (70688).
 • 1 minifigur – Nytt för mars 2022 är att minifiguren Kai har ett helt nytt, exklusivt elementkraftsutseende.
 • Actionleksak med ninja – Barn kan sätta Kai i snurrleksaken, dra i snöret och se när han snurrar i full fart. De kan testa hans balans genom att göra tornet högre.
 • Samla alla set – Håll utkik efter ytterligare 2 andra NINJAGO® actionleksaker: Lloyds spinjitzuträning (70689) och Jays spinjitzuträning (70690).
 • Fler ninjaäventyr – Barn kan utföra fler uppdrag med andra NINJAGO® set, som Zanes boostrobot EVO (71761), Kais elddrake EVO (71762) och Lloyds racerbil EVO (71763).
 • Ett snabbt bygge – Detta hållbara lekset med 32 delar ger barn från 6 år en enkel byggupplevelse så att de kan komma igång med leken så fort som möjligt.
 • Lek var som helst – Denna ninjaleksak är 6 cm hög, 4 cm bred och 4 cm djup och lagom stor för att barn ska kunna leka med den hemma eller ta med den på resor.
 • Interaktivt digitalt byggande – Med gratisappen LEGO® Bygginstruktioner kan byggare zooma, rotera och visualisera en digital version av sin modell på en smartphone eller surfplatta.
 • Hög kvalitet – I över 6 decennier har LEGO® klossar tillverkats för att säkerställa att de är lika lätta att dra isär varje gång.
 • Testad säkerhet – LEGO® byggklossar uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 32
 • Rek ålder: från 6 år
Mer information
Modell70688
EAN5702017151656
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.