Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Ninjago 70687 Spinjitzuanfall – Lloyd

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 115:-
I lager
SKU
04202-106
   

Följ med Lloyd Burst och hjälp honom att bli spinjitzumästare med detta supercoola LEGO NINJAGO lekset. Sätt Lloyd Burst i en spinjitzusnurra omgiven av NINJAGO klingor, placera den på startplattan, tryck på knappen och få honom att flyga in i all action! Upptäck roliga utmaningar och fantastiska tricks för att hjälpa LLoyd Burst att utveckla sina färdigheter och göra sig redo för strid!

Setet Spinjitzuanfall – Lloyd (70687) med 1 figur är perfekt för små ninjor som älskar rollekar och byggset. Denna innovativa ninjaleksak erbjuder en värld av spännande lekmöjligheter för att återskapa spännande scener och träna NINJAGO® Lloyd till att bli spinjitzumästare. Roligt och interaktivt NINJAGO® tillbehörsset Oändliga NINJAGO® klossäventyr väntar med detta LEGO® NINJAGO set. Fantasifulla barn kan placera figuren Lloyd Burst i snurran med klingor, trycka på knappen på startplattan och skicka iväg honom. NINJAGO fans kommer att älska att leka med denna leksak på egen hand eller med vänner. Det ultimata LEGO® NINJAGO® spinjitzubyggsetet LEGO® ninjalekseten ger kreativa barn en chans att besöka en fantasivärld full av skoj där de kan låtsas vara sina favoritninjor och kämpa mot ondskans krafter. Barn kommer att älska dessa leksaker, med ninjavapen, jetplan, drakar, byggbara figurer och mer.

 • NINJAGO® byggset för barn med spinjitzusnurra och figuren Lloyd för att iscensätta actionscener. Fantasifulla barn kommer att älska all spänning i detta interaktiva LEGO® NINJAGO spinjitzubyggset.
 • Detta ninjalekset innehåller en spinjitzusnurra, startplatta och LEGO® ninjafiguren Lloyd. Barn kommer att älska att hjälpa NINJAGO® Lloyd att bli spinjitzumästare och förvandlas till ett ninjavapen.
 • Detta LEGO® spinjitzusamlarset är nytt för juni 2020 och perfekt för kreativa och obegränsade lekar där NINJAGO fans kan placera figuren Lloyd i spinjitzusnurran, trycka på knappen och skicka honom rakt in i all action.
 • Denna leksak med 48 delar är en givande bygguppgift för pojkar och flickor från 7 år och är perfekt som födelsedagspresent eller present för alla tillfällen. Figuren och ninjaleksaken inspirerar barn till givande, kreativa lekar.
 • Det perfekta LEGO® NINJAGO® setet att leka med hemma eller ta med för ninjaäventyr på resande fot. Den snurrande leksaken med klingor är 7 cm hög, 10 cm lång och 7 cm bred.
 • Inga batterier behövs till denna roliga leksak och byggbara figur, bara din lilla ninjas fantasi, så Lloyd kommer aldrig att bli för trött för fler NINJAGO® spinjitzuäventyr.
 • Det perfekta byggbara LEGO® NINJAGO® spinjitzusetet för barn. Till klossarna medföljer enkla instruktioner som gör att ninjaleksaken är redo för Lloyds NINJAGO spinjitzuäventyr på nolltid.
 • LEGO® byggset för barn öppnar dörren till en spännande fantasivärld där ninjafans kan skapa sina egna berättelser och utveckla sina spinjitzufärdigheter.
 • LEGO® klossar har uppfyllt de högsta branschstandarderna i över sex decennier, vilket säkerställer att de alltid är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång, oavsett om det är på jorden eller i NINJAGO® City.
 • Dessa LEGO® klossar har genomgått många tester och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. Du har alltid sinnesfrid med LEGO figurer och byggset.

Detaljer:

 • Antal delar: 48
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell70687
EAN5702016616859
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.