Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Ninjago 70686 Spinjitzuanfall – Kai

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 110:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
04202-105
   

Samarbeta med Kai Burst och utveckla hans spinjitzufärdigheter med detta spektakulära NINJAGO® lekset. Placera Kai Burst i en spinjitzusnurra med NINJAGO klingor på startplattan, tryck på knappen och få honom att snurra in i all action. Hitta på roliga utmaningar och modiga tricks på egen hand eller med dina vänner för att hjälpa Kai Burst att bli den ultimata spinjitzumästaren.

Det fantastiska setet LEGO® Spinjitzuanfall – Kai (70686) erbjuder barn timmar av kreativ lek när de hjälper Kai Burst att bli spinjitzumästare. Detta LEGO NINJAGO spinjitzubyggset erbjuder en värld av möjligheter för alla ninjafans som vill iscensätta actionfyllda scener. Interaktiv, rolig spinjitzumästarleksak Små ninjor kan uppleva NINJAGO® klossäventyr med detta coola LEGO® spinjitzuset. De kan fästa figuren Kai Burst i spinjitzusnurran, trycka på knappen och få honom att flyga rakt in i all action. NINJAGO fans och fantasifulla barn kommer att älska denna roliga leksak. De bästa äventyrsleksakerna för barn LEGO® ninjalekseten ger barn en möjlighet att upptäcka en spännande värld där de kan njuta av fantasifulla lekar med sina favoritninjor som kämpar mot ondskans krafter. Barn kommer att älska utbudet med ninjaleksaker, som bilar, jetplan, drakar, byggbara figurer och mer.

 • NINJAGO® tillbehörsset med spinjitzusnurra och figuren Kai för att skapa actionfyllda ninjascener. Lekfulla barn med livlig fantasi kommer att älska detta innovativa LEGO® NINJAGO spinjitzubyggset.
 • NINJAGO® tillbehörsset med spinjitzusnurra med NINJAGO klingor, startplatta och LEGO® ninjaminifiguren Kai. Denna grymma leksak garanterar timmar av givande lekar när NINJAGO Kai tränar för att bli spinjitzumästare.
 • Detta LEGO® spinjitzusamlarset är nytt för juni 2020 och låter barn placera figuren Kai Burst i en spinjitzusnurra innan de skickar honom rakt in i all action för massor av NINJAGO® skoj.
 • Denna ninjaleksak med 48 delar för barn är ett givande bygge för pojkar och flickor från 7 år, och uppmuntrar ninjafans till fantasifulla lekar. Den är perfekt som födelsedagspresent eller LEGO® present för alla tillfällen.
 • Det perfekta NINJAGO® tillbehörssetet att leka med hemma eller ta med för ninjaäventyr på resande fot. Spinjitzusnurran med NINJAGO klingor och startplatta är 7 cm hög, 10 cm lång och 7 cm bred.
 • Inga batterier behövs till denna grymma leksak, bara din lilla ninjas fantasi, så Kai Burst behöver aldrig ta en paus från att snurra in i all action!
 • Det perfekta byggbara LEGO® NINJAGO® spinjitzusetet för barn. Till klossarna medföljer enkla instruktioner som gör att ninjaleksaken är redo för Kais NINJAGO spinjitzuäventyr på nolltid.
 • LEGO® NINJAGO® lekseten och de byggbara figurerna tar med barn till en spännande värld full av fantasiaction där de kan hitta på berättelser med sina ninjahjältar och öva på sina spinjitzufärdigheter.
 • LEGO® klossar har uppfyllt de högsta branschstandarderna i över 60 år, vilket säkerställer att de alltid är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång, oavsett om det är på jorden eller i NINJAGO® City.
 • Dessa LEGO® klossar har genomgått många tester och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. Du har alltid sinnesfrid med LEGO figurer och byggset för barn.

Detaljer:

 • Antal delar: 48
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell70686
EAN5702016616842
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.