Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Ninjago 70685 Spinjitzuanfall – Cole

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 110:-
I lager
SKU
04202-104
   

Hjälp Cole att bemästra sina spinjitzufärdigheter med detta supercoola och roliga NINJAGO® lekset. Sätt Cole i snurran med klingor, placera den på startplattan, tryck på knappen och se hur den flyger iväg och snurrar honom upp i luften innan den öppnar sig för att avslöja din ninjahjälte. Skapa dina egna spännande spinjitzuutmaningar och gör Cole redo för strid!

Det grymma tillbehörssetet NINJAGO® Spinjitzuanfall – Cole (70685) låter barn njuta av massor av kreativa lekar när de lär sig att bli spinjitzumästare. Barn kan hitta på spännande scener med LEGO® NINJAGO spinjitzubyggsetet på egen hand eller med sina vänner. Roligt och interaktivt LEGO® spinjitzuset Spännande NINJAGO® klossäventyr väntar på små ninjor när de bygger detta roliga lekset. De kan placera minifiguren Cole i en spinjitzusnurra med NINJAGO klingor och få honom att flyga iväg. Den perfekta presenten till fantasifulla barn som kommer att ha kanonkul! De bästa äventyrsleksakerna för barn NINJAGO® seten ger barn en chans att resa till en värld full av fantasiaction där de kan hänge sig åt kreativa lekar som en del av ett ninjateam och utveckla sina färdigheter när de tar sig an ondskans krafter. Barn kommer att älska dessa ninjaleksaker, med bilar, drakar, byggbara figurer och mer.

 • NINJAGO® tillbehörsset med spinjitzusnurra och figuren Cole för att skapa spännande NINJAGO spinjitzuactionscener. Det perfekta byggsetet som inspirerar hängivna ninjafans.
 • NINJAGO® tillbehörsset med spinjitzusnurra, startplatta och LEGO® ninjaminifiguren Cole. Hängivna NINJAGO fans kan njuta av kreativa lekar och iscensätta spännande berättelser med denna roliga leksak.
 • Detta LEGO® spinjitzusamlarset är nytt för juni 2020 och låter barn placera figuren Cole Burst i en spinjitzusnurra innan de får honom att snurra iväg, för timmar av roliga NINJAGO® lekar.
 • Denna ninjaleksak med 48 delar för barn är ett givande bygge för pojkar och flickor från 7 år, och uppmuntrar ninjafans till fantasifulla lekar. Den är perfekt som födelsedagspresent eller LEGO® present för alla tillfällen.
 • NINJAGO® tillbehörssetet är roligt att leka med hemma eller packa ner i väskan för lekar på resande fot. Spinjitzusnurran med NINJAGO klingor och startplatta är 7 cm hög, 10 cm lång och 7 cm bred.
 • Inga batterier behövs för att din lilla spinjitzumästare ska få Cole Burst att snurra iväg – leksaken är redo för NINJAGO® klossäventyr så fort den är färdigbyggd.
 • Det perfekta byggbara LEGO® NINJAGO® spinjitzusetet för barn. Till klossarna medföljer enkla instruktioner som gör att ninjaleksaken är redo för Coles NINJAGO spinjitzuäventyr på nolltid.
 • LEGO® NINJAGO® lekset och byggbara figurer tar med barn till en spännande värld full av fantasiaction där de kan hitta på berättelser med sina ninjahjältar och öva på sina spinjitzufärdigheter.
 • LEGO® klossar har uppfyllt de högsta branschstandarderna i över sex decennier, vilket säkerställer att de alltid är hållbara, kompatibla och kan dras isär lika lätt varje gång, oavsett om det är på jorden eller i NINJAGO® City.
 • Dessa LEGO® klossar har genomgått många tester och uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna. Du har alltid sinnesfrid med LEGO figurer och byggset.

Detaljer:

 • Antal delar: 48
 • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell70685
EAN5702016616835
VarumärkeLEGO
Ålder7-10

Outlet

Bästsäljare

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.