Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

LEGO My City 60290 Skateboardpark

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 294:-
I lager
SKU
12202-31
   

LEGO® City surrar av spänning när skateboardåkare i alla åldrar visar upp sina färdigheter. Vägen är avspärrad inför skateboardeventet och en Vita Rush-medarbetare delar ut gratis läsk från sin pickup. Kolla in rullstolsidrottaren som gör högtflygande trick i quarterpipen, medan BMX-föraren visar upp sin fantastiska balans på gungbrädan ... så grymt!

Leksaken LEGO® City Skateboardpark (60290) har allt barn behöver för att iscensätta spännande skateboardevent, inklusive quarterpipe, ramp, gungbräda och rail. Barnen kan också utöka leksetet för att skapa sin egen stad med den medföljande vägplattan. Och med minifigurerna BMX-förare, rullstolsidrottare och skateboardåkare väntar oändliga timmar av spännande lekar!

Perfekt för pojkar och flickor från 5 år

Detta byggset innehåller en enkel bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Denna interaktiva bygguide med visningsverktyg för att zooma och rotera hjälper unga LEGO byggare att bli mästerbyggare.

Den kreativa LEGO City världen

LEGO City lekseten erbjuder en spännande bygg- och lekupplevelse. Barn kan iscensätta berättelser som skildrar det verkliga livet på ett roligt och fantasifullt sätt med funktionsrika byggnader, realistiska fordon och inspirerande karaktärer.

 • Det actionfyllda leksetet LEGO® City Skateboardpark (60290) kommer att få barns kreativitet att lyfta. Perfekt för pojkar och flickor från 5 år och inspirerar till fria lekar baserade på verkliga scenarier.
 • Vad finns i lådan? Allt barn behöver för att skapa en pop up-skateboardpark, som LEGO® vägplattor, hinder, flaggor, ramper, gungbräda, plus en lastbil och en BMX-cyklist, samt minifigurer i form av en rullstolsidrottare och en skateboardåkare.
 • Barn kan ordna skateboardevent och göra häftiga stunttrick. Och med de medföljande vägplattorna kan de koppla ihop setet med andra lekset för att utöka sin stad.
 • Leksetet LEGO® City Skateboardpark är en fantastisk julklapp, födelsedagspresent eller vardagsgåva till barn som älskar fantasifulla rollekar.
 • När den är färdigbyggd är skateboardparken 12 cm hög, 19 cm bred och 22 cm djup, och lastbilen är 5 cm hög, 11 cm lång och 4 cm bred.
 • LEGO® tillbehör i detta set: hjälmar till skateboardåkarna, en mobiltelefon och Vita Rush-läskburkar.
 • Innehåller en tryckt bygguide och Instructions PLUS – en del av gratisappen LEGO® Bygginstruktioner för smarta enheter. Denna interaktiva guide hjälper unga byggare att bli mästerbyggare!
 • LEGO® City My City seten innehåller funktionsrika byggnader, coola leksaksfordon och spännande karaktärer som skildrar livet på ett roligt och spännande sätt. Barn utvecklar viktiga livsfärdigheter när de bygger och leker.
 • Alla LEGO® klossar och delar är tillverkade enligt branschens strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® City byggleksaker är noggrant testade för att säkerställa att varje lekset uppfyller strikta säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 195
 • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell60290
EAN5702016911510
VarumärkeLEGO

Innovativt vägsystem

Använd LEGO-vägsystemet för att bygga ut din stad.

Spännande tricks

Massor av tillbehör säkerställer att du kan göra coola tricks och stunts!

Häftiga karaktärer

Kolla in den här högflygande idrottaren!

LEGO City Skate Park
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.