Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Minifigurförvaring 16 fack - blå

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 299:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02192-85
   

Är du en samlare av LEGO-figurer som vill visa upp favoriter på bästa sätt? Med denna robusta LEGO-display kan du visa upp din samling samtidigt som du skyddar figurerna mot damm. Fäst figurerna på basplattan längst ned i varje fack och placera dem i coola positioner. När din figursamling växer och displayen inte längre räcker till kan du enkelt skaffa en till och stapla dem på varandra, precis som du gör med vanliga LEGO-bitar.

Displayen kan monteras på väggen eller placeras på en platt yta.

Detaljer:

  • Mått: 382 x 47 x 184 mm
  • Material: ASB och PP
  • BPA- och ftalat-fri, utan PVC
  • Med plats för 16 minifigurer

OBS! LEGO-figurer ingår ej.

Mer information
Modell40660005
EAN5711938032814
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.