Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Minifigures 71027 Serie 20

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 63:-
I lager
SKU
05202-1
   

Hitta på nya berättelser och äventyr med serie 20 av LEGO® Minifigures samlarföremål! Det finns 16 roliga karaktärer att samla på, som sjöräddare, breakdansare, lamadräktstjej och viking, plus många andra. Till varje vackert utformad LEGO minifigur medföljer ett eller flera tillbehör och en samlarbroschyr. Vem kommer du att hitta i nästa ”hemliga” påse?

Barn kan skapa nya lekmöjligheter med befintliga LEGO® set med LEGO Minifigures (71027) Serie 20.

Denna LEGO minifigurserie är ny för september 2020 och innehåller en färgstark uppställning av unika LEGO figurer att samla på och visa upp eller använda med befintliga lekset för att skapa nya, roliga berättelser. Underhållande karaktärer Barn och vuxna fans kan säga hej till en ny rad av LEGO® figurleksaker: pyjamastjejen, piñatakillen, ärtdräktstjejen, sjöräddaren, pirattjejen, kampsportskillen, breakdansaren, superkrigaren, klossdräktskillen, lamadräktstjejen, rymdfantasten, atleten, turneringsriddaren, 80-talsmusikern, drönarkillen och vikingen. Spännande tillbehör och en samlarbroschyr Var och en av de vackert utformade, mycket detaljerade minifigurerna levereras i en hemlig påse med ett eller flera tillbehör för ännu mer skoj, plus en samlarbroschyr.

 • Inspirera till roliga rollekar med de fantastiska påsarna i LEGO® Minifigures Serie 20 (71027). En perfekt present till barn och fans i alla åldrar som älskar att samla olika samhällsfigurer. Lekarna börjar när du öppnar påsen!
 • Vad finns i påsen? Barn kan upptäcka unika karaktärer de aldrig har träffat förut för att lägga till dem till sina LEGO® Minifigures samlingar eller i andra LEGO set de äger, med 16 detaljerade, byggbara minifigurer.
 • Dessa fantastiska karaktärer är perfekta för självständiga lekar där barn kan utveckla nya berättelser för varje minifigur, bli en del av berättelser med andra modeller eller samla och visa upp alla figurer.
 • Alla som gillar LEGO® Minifigures påsar kommer att älska dessa unika samlarkaraktärer. De detaljerade minifigurerna och deras tillbehör kommer att glädja alla barn och är perfekta som present till pojkar och flickor från 5 år.
 • Små och lekfulla. Dessa hemliga påsar innehåller 1 av 16 unika minifigurer, komplett med ett eller flera tillbehör, till exempel en leksaksraket eller räddningsleksaker, samt en samlarbroschyr. Helt portabla och redo för action.
 • Drivs av ett barns fantasi, för timmar av oändligt skoj! Batterifria leksaker främjar barns individuella lek- och problemlösningsförmåga och ger dem möjligheten att uppleva glädjen i att skapa egna berättelser.
 • Öppna påsen och låt leken börja med att bygga ihop minifigurleksaken. De enkla instruktionerna gör det lätt för barn att bygga figurerna, så att de får uppleva glädjen i att bygga sina egna coola karaktärer och ha massor av kreativt skoj.
 • Ge barn ikoniska karaktärer att leka med eller visa upp med LEGO® Minifigures samlarfigurer. Dessa roliga minilekset erbjuder fria lekar som hjälper till att utveckla barns kreativitet och fantasi.
 • LEGO® klossar uppfyller branschens högsta kvalitetskriterier, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® klossar och delar tappas, kläms, vrids, värms, böjs, repas och sträcks för att säkerställa att alla byggleksaker uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 8
 • Rek.ålder: från 5 år

OBS! Varje påse innehåller 1 slumpmässig figur av 12 möjliga, och du kan inte välja vilken du får. Plockas baserat på tillgängligt sortiment.

Mer information
Modell71027
EAN5702016619423
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.