Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Minifigures 71026 DC Super Heroes Series

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 60:-
I lager
SKU
03202-35
   

Barn och alla som gillar superhjältar kommer att älska dessa häftiga LEGO® Minifigures (71026) DC Super Heroes Series samlarleksaker. Varje hemlig påse innehåller 1 av 16 olika superhjältar eller skurkar från DC Universe. Fantastiska karaktärer Barn och vuxna fans kan samla på en rad olika karaktärer, både gamla och nya, från det stora DC Universe, inklusive Aquaman™, Batman™, Bat-Mite™, Bumblebee™, Cyborg™, The Flash™, Green Lantern™, Metamorpho™, Mister Miracle™, Sinestro™, Wonder Woman™,Superman™, Jokern, Huntress™, Cheetah™ och Stargirl™. Var och en av de fint utformade, mycket detaljerade minifigurerna levereras i en hemlig påse med en eller flera tillbehör för att göra lekarna ännu roligare, en samlarbroschyr med information om karaktären och en displaykloss för att ställa dem i olika poser.

  • Inspirera till spännande superhjältelekar med dessa coola minifigurer. Perfekt present till barn och alla som gillar DC Universe. Lekarna kan börja så fort påsen har öppnats! Passar också som samlarföremål för fans i alla åldrar.
  • Dessa grymma karaktärer är perfekta för självständiga lekar där barn kan hjälpa sina favoritsuperhjältar i kampen mot skurkarna för att rädda dagen, ta del av nya berättelser med andra modeller eller visa upp leksaken.
  • Alla som gillar DC Universe kommer att älska dessa unika superhjältar att samla på. De detaljerade LEGO® minifigurerna (71026) och deras tillbehör kommer att glädja alla barn, och de är perfekta som presenter till pojkar och flickor från 5 år.
  • Liten men mäktig. Varje hemlig påse innehåller 1 av 16 DC Universe superhjälteminifigurer, komplett med en eller flera tillbehör och en displaykloss. Helt portabel och redo att leka med och visa upp.
  • Öppna påsen och låt leken börja med att bygga ihop minifiguren. De enkla instruktionerna gör det lätt för barn att bygga figurerna, så att de får uppleva glädjen i att bygga egna coola superhjälteleksaker – och uppleva massor av kreativt skoj.
  • Ge barn ikoniska karaktärer att leka med eller visa upp med LEGO® Minifigures samlarfigurer. Dessa roliga minilekset erbjuder fria lekar som hjälper till att utveckla barns kreativitet och fantasi.
  • LEGO® klossar uppfyller de högsta branschstandarderna och kvalitetskriterierna, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
  • På LEGO Koncernen tappar, värmer, krossar, vrider och analyserar vi LEGO klossar och delar för att se till att alla barns byggleksaker uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

  • Antal delar: 9
  • Rek.ålder: från 5 år
Mer information
Modell71026
EAN5702016619416
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.