Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO minifigur display case för 8 minifigurer - svart

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 202:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
24576
   

Är du en entusiastisk samlare av LEGO minifigurer men vet inte hur du ska visa upp dina favoriter på bästa sätt? Med den robusta LEGO-samlarväskan kan du ge många minifigurer det perfekta hemmet och visa upp din samling. Sätt fast figurerna på byggplattorna längst ned i varje fack och placera demi coola positioner. När din figursamling växer ur samlarväskan kan du helt enkelt skaffa en till och förvara denovanpå, precis som LEGO-bitar.

Samlarväskan kan monteras på väggen eller placeras på en platt yta.

Märk: LEGO-figurer ingår ej.

  • Mått: 19,1 x 4,7 x 18,4 cm
  • Material: ASB och PP
  • BPA- och ftalat-fri, utan PVC
  • Med plats för 8 minifigurer
Mer information
Modell4065
EAN5711938023591
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.