Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO minifigur display case för 8 minifigurer - Bright blue

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 196:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02192-84
   

Visa fram och förvara dina LEGO-figurer på bästa sätt med denna smarta förvaringsbox från LEGO. Lådan har åtta fack med en basplatta i varje fack så att du kan förvara dina minifigurer säkert och stabilt. Förvaringslådan är en snygg dekoration och skyddar dina LEGO-figurer från damm och smuts. Om du har många figurer kan du köpa till fler förvaringsboxar och stapla dem på varandra.

Detaljer:

  • Mått: 191 x 47 x 184 mm
  • Material: ASB och PP
  • BPA- och ftalat-fri
  • Fri från PVC
  • Färg: bright blue

OBS! Figurer ingår ej.

Mer information
Modell40650005
EAN5711938032104
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.