Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Minecraft 21162 Tajgaäventyret

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 179:-
I lager
SKU
02202-54
   

Vandra genom det iskalla tajgalandskapet! Bygg en lägereld för att hålla dig varm och spräng sällsynt malm med TNT. Är du hungrig? Plocka några läckra röda bär. Här kommer en vänlig räv ... och sedan ett skelett! Se upp – en varg är på jakt! Knyt fast honom vid skelettet – han kommer att gilla benen! Du behöver ditt gyllene svärd och dina Minecraft färdigheter för att hantera denna beniga angripare.

Med Minecraft™ funktioner och figurer som spelare kan bygga, modifiera och ha roligt med – detta roliga LEGO® set uppmuntrar barn att ta en paus från datorn och låta all Minecraft action komma till liv i den verkliga världen! Barn bygger sina egna äventyr med 4 favoritkaraktärer från Minecraft! Släpp loss barns kreativitet med Minecrafts Steve, skelettet, vargen och räven som är ny för januari 2020. Det finns snötäckta berg att klättra i, röda bär att äta och en sprakande lägereld att värma sig vid medan barnen letar efter sällsynt malm i den iskalla tajgaregionen. Men action och äventyr stör snart planerna! Ta Minecraft spelare till en helt ny dimension med praktiska lekar! LEGO Minecraft set sätter fria, självständiga lekar i barns händer. Och med autentiska Minecraft landskap och populära actionfigurer kommer de aldrig att vilja sluta leka!

 • Ta Minecraft™ spelare på ett spännande LEGO® Minecraft byggäventyr i den iskalla tajgaregionen. Med 4 coola karaktärer, inklusive räven som är ny för januari 2020, kan barn njuta av oändligt med praktiska Minecraft lekar.
 • Innehåller figurerna Steve med gyllene svärd, skelett med pilbåge, varg och räv, plus bärbuskar för mat, en lägereld för värme och TNT för att kunna spränga malm – detta lekset sprudlar av självständiga lekmöjligheter!
 • Barn kan skapa och leka i sina egna Minecraft™ miljöer: arrangera om, bygga om och fantisera om för nya äventyr och kombinera setet med andra LEGO® set för att utöka det roliga.
 • Detta mångsidiga lekset är den perfekta leksaken för pojkar och flickor som letar nya sätt att spela Minecraft™. Fantastiskt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till Minecraft spelare – och blivande byggare – från 7 år.
 • Setet är 9 cm långt, 9 cm brett och 3 cm högt. Och när sektionerna arrangeras om eller kombineras med andra LEGO® Minecraft™ set kommer det roliga bara att växa och växa!
 • Inga batterier behövs. Detta LEGO® Minecraft™ set drivs av barns fantasi – så det roliga aldrig tar slut! Låt barn njuta av Minecraft magi med alla praktiska, kreativa möjligheter i ett LEGO klosset.
 • Med enkla, tydliga instruktioner kan barn börja bygga och leka direkt! Och om du tappar bort leksakens instruktioner kan du ladda ner nya från LEGO.com\buildinginstructions.
 • LEGO® Minecraft™ byggset tar all onlinespänning från Minecraft till den verkliga världen. LEGO Minecraft seten innehåller högkvalitativa, autentiska modeller som tar barnens lekupplevelser till en ny dimension!
 • LEGO® leksaker uppfyller de högsta branschstandarderna, så de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO® klossar och delar så att du kan vara säker på att de är säkra för ditt barn och att de uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.

Detaljer:

 • Mått: 9 x 9 x 3 cm
 • Rek.ålder: från 7 år
 • Antal delar: 74
Mer information
Modell21162
EAN5702016618297
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.