Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Minecraft 21160 Illagers anfaller

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 889:-
I lager
SKU
02202-59
   

Illagers härjar och leds av sin kapten. Med honom finns en försvarare och en ödeläggare, vars munnar kan öppnas och stängas – så gå inte för nära! Kan du rädda byborna från attacken och skydda deras handelspost och grödor från att bli förstörda? Du behöver alla dina Minecraft™ färdigheter för att besegra de fientliga inkräktarna och den bitande Illager-besten.

Actionspäckade LEGO® Minecraft™ äventyr med inspirerande miljöer, coola tillbehör och favoritkaraktärer från det populära datorspelet. Allt kan hända när den mystiska Minecraft figuren Kai anländer för att kämpa mot de fientliga inkräktarna! Många sätt för barn att bygga, leka och skapa! Med 3 Minecraft platser – ett ökenhus med platt tak, en handelspost och ett fält med grödor – kan spelare arrangera om setet för att skapa oändliga rolleksscenarier. Det roliga fortsätter inomhus när hustaket tas av. Förutom de vänliga byborna, Illagers som är nya för januari 2020, försvarare och massor av djur och tillbehör finns även en grym bitande ödeläggare att kämpa mot! Den är stor nog för att en Minecraft figur ska kunna rida på den och dess käkar är rörliga! Låt all Minecraft action komma till liv med LEGO klossar och figurer! LEGO Minecraft lekset sätter fria, självständiga lekar och grupplekar i barns händer. Och med de byggbara Minecraft figurerna som är nya för januari 2020 kommer de aldrig att vilja sluta leka!

 • Ta Minecraft™ spelare till en ny dimension med detta actionspäckade LEGO® Minecraft set. Barn kan arrangera om de 3 sektionerna för att inspirera till oändliga, praktiska äventyr där de slåss mot de fientliga mobsen och deras bitande ödeläggare!
 • Barn kommer att älska plundrarna, som är nya för januari 2020, och deras stora, bitande ödeläggare, som plundrarna kan rida på. Dessa skurkar skapar konflikter och action i spelet och alla andra LEGO® Minecraft™ set.
 • Den mystiska figuren Kai skyndar för att rädda byborna, deras ökenhus, handelspost och grödor. Och när striden är över kan spelare arrangera om setets 3 sektioner för ännu fler spännande äventyr.
 • Pojkar och flickor från 7 år kommer att älska att bygga, leka, arrangera om och leka igen med detta mångsidiga Minecraft™ set. Perfekt som julklapp eller födelsedagspresent till barn som letar efter nya sätt att spela sitt favoritspel.
 • Detta batterifria, praktiska lekset förbättrar barns finmotorik, kreativitet och problemlösningsförmåga. Oavsett om de leker självständigt eller i grupp kommer barnens fantasi att se till att lekarna aldrig tar slut!
 • Barn kan antingen njuta av fritt byggskoj direkt eller använda instruktionerna för att komma igång! Och om du tappar bort guiden kan du ladda ner en ny från LEGO.com/buildinginstructions.
 • LEGO® Minecraft™ byggset tar all onlinespänning från Minecraft till den verkliga världen. LEGO Minecraft seten innehåller högkvalitativa, autentiska modeller som tar barnens lekupplevelser till en ny dimension!
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO® klossar och delar för att se till att de uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna så att du kan vara säker på att ditt barn är säkert.

Detaljer:

 • Detta set med 3 sektioner är 46 cm långt, 34 cm brett och 26 cm högt. Och när sektionerna arrangeras om och kombineras med andra LEGO® set blir det roliga bara större och större!
 • Rek.ålder: från 8 år
 • Antal delar: 562
Mer information
Modell21160
EAN5702016618273
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.