Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Minecraft 21159 Plundrarnas vakttorn

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 311:-
I lager
SKU
02202-58
   

Plundrare har fångat en järngolem i en bur. Kan den modiga riddaren rädda bybornas vän från de fientliga mobsen? Du bestämmer! Använd TNT för att spränga buren och höj sedan yxan för att attackera plundrarna. Men var gömmer de sig? I tältet eller i bågskytteområdet? Håll utkik efter fåret! När du har besegrat plundrarna kan du arrangera om 3-delsmodellen för nya äventyr!

Ta Minecraft™ spänningen från datorn till den verkliga världen med detta LEGO® Minecraft lekset. Alla som gillar datorspelet kan återskapa actionspäckade, praktiska äventyr med sina favoritkaraktärer från Minecraft – plundrare och järngolem. Cool Minecraft leksak som barn kan bygga, leka med och anpassa De armborstsvingande plundrarna är nya för januari 2020 och har fångat den vänliga järngolemjätten. Det krävs barns skicklighet, uppfinningsrikedom och Minecraft kännedom för att göra ett lyckat räddningsuppdrag som den hjältemodiga riddaren. Modellen är indelad i 3 sektioner som barn kan arrangera om för att anpassa utmaningen. Den är fullspäckad med tillbehör och funktioner – inklusive ett fullt utrustat tält, 2 träningsdockor för bågskytteträning och en exploderande TNT-funktion. Skoj med Minecraft actionfigur i ett LEGO lekset LEGO Minecraft byggset sätter fria, självständiga lekar i barns händer. Det bästa av allt för vuxna är att LEGO Minecraft seten är perfekta som julklapp eller födelsedagspresent till barn. Och med de häftiga, byggbara Minecraft figurerna som är nya för januari 2020 – kommer de aldrig att vilja sluta leka!

 • Ett praktiskt Minecraft™ räddningsäventyr med populära karaktärer från spelet – plundrare och en järngolem – som kommer till liv i ett anpassningsbart LEGO® Minecraft lekset i 3 sektioner!
 • Barn kommer att älska de armborstsvingande LEGO® Minecraft™ plundrarna som är nya för januari 2020. Det finns också en cool TNT-funktion, ett fullt utrustat tält och ett träningsområde för bågskytte, komplett med träningsdockor.
 • Spelare kan spränga Minecraft™ buren med TNT för att rädda järngolem och sedan ta sig an de besvärliga plundrarna! Och när striden är över kan setets 3 sektioner arrangeras om för ännu fler äventyr.
 • Ge pojkar och flickor från 7 år detta mångsidiga Minecraft™ lekset som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva! Perfekt för LEGO® klossfans och Minecraft spelare som letar efter nya sätt att spela sitt favoritspel.
 • Setet är 33 cm långt, 20 cm högt och 18 cm brett och har 3 sektioner som barn kan arrangera om och anpassa för att ge sig ut på oändligt många spännande äventyr!
 • Inga batterier behövs. Det roliga drivs av barns fantasi – så att lekarna aldrig slutar! Batterifria, praktiska, verkliga lekar förbättrar barns finmotorik, kreativitet och problemlösningsförmåga.
 • Enkla instruktioner som får barn att börja bygga direkt! Och om du tappar bort instruktionerna kan du ladda ner nya från LEGO.com\buildinginstructions.
 • Varje LEGO® Minecraft™ byggleksak flyttar Minecrafts onlinespänning till den verkliga världen. LEGO Minecraft seten innehåller högkvalitativa, autentiska modeller som tar barnens lekupplevelser till en ny dimension!
 • LEGO® leksaker uppfyller de högsta branschstandarderna samt våra egna kvalitetskriterier. Detta säkerställer att de är hållbara, kompatibla och enkelt kan sättas ihop och dras isär – och så har det varit sedan 1958!
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO® klossar för att se till att varje del uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna – och så att du kan vara säker på att ditt barn är säkert.

Detaljer:

 • Mått: L33 x H20 x B18 cm
 • Rek.ålder: från 8 år
 • Antal delar: 303
Mer information
Modell21159
EAN5702016618266
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.