Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Minecraft 21158 Pandagården

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 230:-
I lager
SKU
02202-57
   

Gör dig redo för Minecraft™ världens sötaste mob! Mamman har tagit pandaungen till gården – och båda är fulla av liv. De står, sitter, tittar runt ... oftast i jakt på mat! Lyckligtvis finns det massor av bambu att äta, och Alex har med sig en paj! Dags för en tupplur? Hjälp pandaungen att klättra uppför stegen till sängen på taket. Detta praktiska LEGO® set ger en helt ny dimension till dina Minecraft äventyr!

Känner du en Minecraft™ spelare som skulle älska att ta hand om de söta pandafigurerna från datorspelet Minecraft? Nu är det möjligt! Byggsetet LEGO® Minecraft Pandagården får dessa äventyr att komma till liv och ger barn en autentisk, praktisk Minecraft lekupplevelse i den verkliga världen. Barn skapar sina egna Minecraft berättelser med ett LEGO byggset! Barn från 7 år kan fortsätta sina Minecraft onlineäventyr i en fysisk miljö. De kan ta hand om och underhålla pandaungen, förbereda byggnaden och sängen på taket där den lekfulla ungen sover och ställa fram mat till alla. Det finns massor av bambu som pandorna kan knapra på och Alex är här med en smaskig leksakstårta! Söta pandor gör LEGO Minecraft ännu mer magiskt! Det bästa av allt för vuxna är att detta set är perfekt som julklapp eller födelsedagspresent till barn. LEGO Minecraft set sätter fria, självständiga lekar i barns händer. Och med de rörliga, söta pandorna som är nya för januari 2020 – kommer de aldrig att vilja sluta leka!

 • Mångsidigt pandalekset som får favoritberättelserna från Minecraft™ att komma till liv. Barn kan njuta av praktiska Minecraft lekar och äventyr när de bygger LEGO® pandagården och tar hand om de söta leksakspandorna.
 • Minecraft™ världens sötaste mobs – nya för januari 2020! Mamman och pandaungen kan sitta, stå och röra sina huvuden. En ozelot är på besök, det finns bambu att äta och Alex har med sig en paj att dela på!
 • Barn kan bygga och leka med sina egna Minecraft™ miljöer. Det finns en koja att förbereda för pandorna, med en säng på taket för de trötta ungarna. Och om det finns Minecraft guld att bryta har Alex sin diamanthacka!
 • Detta mångsidiga Minecraft™ lekset är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller belöningsgåva till pojkar och flickor från 7 år. Perfekt för alla som älskar pandor och Minecraft spelare som letar efter nya sätt att spela sitt favoritspel.
 • Leksetet är 19 cm långt, 9 cm högt och 8 cm brett och får Minecraft™ spänningen att komma till liv i den verkliga världen – och barn kan utöka det roliga ännu mer genom att kombinera det med andra LEGO® set.
 • Inga batterier behövs, så det roliga börjar direkt när lådan öppnats! De praktiska, självständiga lekarna drivs av barns fantasi – vilket förbättrar deras finmotorik, kreativitet och problemlösningsförmåga.
 • Enkla instruktioner får barn att bygga och leka på en gång! Och om du tappar bort instruktionerna kan du ladda ner nya från LEGO.com\buildinginstructions.
 • Varje LEGO® Minecraft™ byggleksak flyttar Minecrafts onlinespänning till den verkliga världen. LEGO Minecraft seten innehåller högkvalitativa, autentiska modeller som tar barnens lekupplevelser till en ny dimension!
 • Alla LEGO® leksaker uppfyller de högsta branschstandarderna samt våra egna kvalitetskriterier. Du kan vara säker på att de är hållbara, kompatibla och kan enkelt sättas ihop och dras isär – och så har det varit sedan 1958!
 • På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO® klossar och delar för att se till att de uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna så att du kan vara säker på att ditt barn är säkert.

Detaljer:

 • Rek.ålder: från 7 år
 • Antal delar: 204
Mer information
Modell21158
EAN5702016618259
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.