Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Minecraft 21155 Creeper-gruvan

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 765:-
I lager
SKU
07192-16
   

Upplev actionfyllda Minecraft äventyr med LEGO Minecraft setet 21155 Creepergruvan.

Denna modell är skapad för alla som älskar det populära datorspelet och är fullpackad med spännande funktioner och detaljer som är nya för augusti 2019. Barn kan strida mot en Creeper och en husk, spränga sten med TNT och förvara guld i en stor Creeper staty som transporterar det direkt till kistan när man drar i en spak. Denna Minecraft samlarleksak innehåller också en fungerande järnväg med gruvvagn och ett detaljerat Minecraft skjul med säng, städ, ugn, kista och grönsaksland.

Det kan kombineras med andra lekset för att skapa ett unikt LEGO Minecraft universum att både leka i och visa upp. 

  • Innehåller 3 minifigurer, Steve, smed och en husk, plus en Creeper, en ko och en fladdermus.
  • Innehåller en gruva med järnvägsspår och 3 explosionsfunktioner, skjul med stor Creeper staty, 2 Creeper banners, stegar, säng, städ och ugn, öken- och mesamiljö med 2 skyltar, kaktus och ett bevattnat grönsaksland. Bruk Minecraft dynamitt for å sprenge løs steinen og rydde skinnegangen. Slåss mot husken med jernsverdet ditt. Hopp om bord i gruvevognen, og kjør inn i Creeper-gruven.
  • Använd Minecraft TNT för att spränga stenen och göra den blockerade järnvägen farbar.
  • Tillbehör: 2 hackor, 1 svärd, 3 TNT-block, 2 kistor och 4 guldklimpar

Låt fantasin flöda – bygg om setet till andra LEGO Minecraft modeller!

Detaljer:

  • Mått: gruvan är H22 x B38 x D22 cm
  • Antal bitar: 834
  • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell21155
EAN5702016370935
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.