Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Minecraft 21153 Ullfarmen

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 228:-
I lager
SKU
07192-14
   

Barn kan ha roligt med praktisk Minecraft action med leksetet LEGO Minecraft 21153 Ullfarmen, med en bondgårdsscen med 2 färgade får och ett lamm.

Alla som gillar det populära datorspelet kommer att älska att skapa sina egna äventyr med minifiguren Steve, klippa fåren, ta hand om lammet och bygga roliga skapelser för att dekorera farmen. Denna Minecraft samlarleksak innehåller bygginstruktioner till 3 dekorativa modeller och ytterligare LEGO klossar för improviserat byggande. Den kan också kombineras med andra set för att skapa en unik LEGO Minecraft värld att både leka i och visa upp!

  • Innehåller minifiguren Steve, plus ett lamm och ett gult och ett rött får
  • Innehåller en Minecraft bondgårdsscen med en björk, staket, bäck, hoppstenar, grödor, blommor, 2 färgade får och ett lamm, plus färgade LEGO klossar för att bygga 1 av 3 roliga modeller att dekorera farmen med.
  • Den här Minecraft leksaken innehåller ytterligare LEGO klossar för kreativt byggande.
  • Hämta dina saxar och börja jobba på Ullfarmen!
  • Bygg 1 av 3 modeller eller dina egna skapelser för att göra din farm mer personlig.
  • Tillbehör: ullsax

Låt fantasin flöda – bygg om setet till andra LEGO Minecraft modeller!

Detaljer:

  • Mått: ullfarmen är H12 x B19 x D14 cm
  • Antal bitar: 260
  • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell21153
EAN5702016370911
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.