Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Minecraft 21152 Piratskeppsäventyr

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 711:-
I lager
SKU
02192-110
   

Ohoj, piratvänner! Kolla in ditt nya, coola Minecraft™ piratskin och följ med Alex på spännande piratäventyr på en dödskalleö!

Bygg ett skräckinjagande piratskepp med gulddetaljer, piratflagga, landgång, kanoner och till och med en söt papegoja! Ladda skeppets kanoner och hjälp till att skydda sköldpaddan och dess ägg från den härjande zombien. Ta sedan kartan och kompassen och hoppa ombord på roddbåten för lite fiske, eller kanske kan den vänliga delfinen leda dig till en hemlig skatt? Och när du känner för något nytt kan du enkelt bygga om detta modulset för att skapa en häftig tropisk piratbas!

Innehåll:

  • 2 minifigurer: 1 pirat och Alex, plus en zombie
  • Byggbart Minecraft piratskepp
  • Delfin, papegoja och sköldpadda

Detaljer:

  • Mått: H15 x B23 x D23 cm
  • Antal delar: 386
  • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell21152
EAN5702016370904
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.