Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Mindstorms 51515 Robotuppfinnare

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 2946:-
I lager
SKU
09202-38
   

Ge dig in i en värld full av fantastiska, interaktiva robotar och fordon med LEGO® MINDSTORMS® Robotuppfinnare! Bygg fantastiska modeller och koda dem med din telefon eller bärbara dator för att slutföra kluriga uppdrag och roliga aktiviteter. Med så många LEGO delar kan du också bygga dina egna uppfinningar och dela dem med andra robotfans på LEGO Life. Skapa din egen robot och hitta på dina egna regler med Robotuppfinnaren!

Ge dig in i den fantastiska fysiska och digitala världen med programmerbara, fjärrstyrda robotar och intelligenta skapelser. Med LEGO® MINDSTORMS® Robotuppfinnare (51515) kan unga robotfans bygga 5 unika, motoriserade robotar och fordon med den kostnadsfria appen LEGO MINDSTORMS Robotuppfinnare. De kan sedan ge liv åt en robot i taget genom att använda drag-och-släpp-programmering baserad på Scratch och slutföra roliga aktiviteter och utmanande uppdrag (en lista över kompatibla enheter finns på LEGO.com/devicecheck). Och med nästan 1 000 delar kommer barn att älska att skapa sina egna teknikleksaker och dela dem med andra robotfans på LEGO Life. Uppgradera lekupplevelsen Från den intelligenta hubben med 5x5 LED-skärmar, 6-axlad gyro och högtalare, till kraftfulla motorer och exakta sensorer – de senaste LEGO MINDSTORMS kodningsrobotarna är perfekta för att hjälpa barn att uttrycka sig och utveckla sin kreativitet, samtidigt som de lär sig STEM-färdigheter som är viktiga för 2000-talet.

 • Med LEGO® MINDSTORMS® Robotuppfinnare (51515) utvecklar barn viktiga STEM-färdigheter när de bygger, kodar och leker med fjärrstyrda robotar och intelligenta skapelser som skjuter missiler, spelar boll, kör runt och mer!
 • Barn kan bygga Charlie, Tricky, Blast, M.V.P. och Gelo innan de tar sig an aktiviteter och uppdrag i den Scratch-baserade appen LEGO® MINDSTORMS® Robotuppfinnare (en lista över kompatibla enheter finns på LEGO.com/devicecheck).
 • Med nästan 1 000 delar, inklusive en intelligent hubb, 4 mellanstora motorer, färgsensor och avståndssensor med häftigt gränssnitt, kan barn också bygga sina egna roliga robotleksaker och dela dem online på LEGO Life.
 • För alla som gillar LEGO® BOOST och barn som älskar LEGO byggande och att leka med robotar är Robotuppfinnaren ett bra nästa steg. Det är också en cool present till byggare från 10 år, oavsett om det är födelsedag, jul eller något annat tillfälle.
 • Blast er over 36 cm høy, mens Gelo er over 24 cm lang. Powered Up komponentene i settet kan også brukes sammen med LEGO® BOOST Kreativ verktøykasse (17101), Droidekommandør (75253) og andre sett.
 • Et brukervennlig og oppladbart batteri følger med i settet, så barn har alt de trenger for å få i gang leken raskt.
 • Den kostnadsfria kodningsappen LEGO® MINDSTORMS® Robotuppfinnare för barn innehåller ett gränssnitt baserat på Scratch, digitala bygginstruktioner, över 50 aktiviteter, plus Python-stöd för mer avancerade kodare.
 • LEGO® MINDSTORMS® inspirerar LEGO uppfinnare i alla åldrar att bygga, koda och kontrollera interaktiva robotleksaker och andra skapelser med klossar, motorer, sensorer och intelligenta hubbar, och dela dem med andra MINDSTORMS fans.
 • Sedan 1958 har LEGO® byggklossar uppfyllt de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO® klossar och delar testas grundligt för att uppfylla exakta säkerhets- och kvalitetsstandarder, så att du kan vara säker på att dessa elektroniska leksaker inte går sönder under ett uppdrag.

Detaljer:

 • Antal delar: 949
 • Rek.ålder: från 10 år

Mer information
Modell51515
EAN5702016369861
VarumärkeLEGO
Ålder9+

Outlet

Bästsäljare

Robot Inventor App

Över 50 aktiviteter du kan använda
för att få liv i din robot!

En tuff, patrullerande vakt

Skjut raketer och hamra dig igenom
hinder.

Den klumpiga hjälpredan

Charlie hänger bara på... Men även
dansar och spelar trummor!

En robot för varje uppgift

Ett multifunktionellt, chip-ätande
fordon!

En avancerad fyrbent varelse

Gelo är en rolig, vandrande robot som kan ta sig igenom hinder.

Sportfanaten

Tricky älskar att spela boll och tävla!

LEGO Mindstorm Robot Inventor
LEGO Mindstorm Robot Inventor
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.