Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Super Heroes 76149 Marvel Mysterios hot

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 392:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
02202-71
   

Mysterio rånar banken! Och han använder sin enorma robot! Robotens hjul snurrar så att den svingar sina enorma armar för att krossa bankvalvet. Spider-Man svävar mot all action i sin spindelhelikopter. Ghost Spider skyndar mot scenen på sin skateboard. Kommer Spider-Man lyckas fånga Mysterio i helikopterns klor? Kommer Mysterios robot att fångas av Ghost Spiders spindelnät? Det är upp till dig!

LEGO® Marvel Spider-Man Mysterios hot (76149) är en byggleksak som introducerar barn till LEGO® byggande, minifiguraction och supercoola äventyr. Lekset med Spider-Mans helikopter och Mysterios robot Förutom LEGO minifigurerna Spider-Man, Ghost Spider och Mysterio innehåller detta superhjältelekset den grymma spindelhelikoptern och Mysterios mäktiga robot! Roboten har hjul och rörliga armar för att krossa bankvalvet. Barn kan använda ”klorna” på Spider-Mans helikopter för att fånga Mysterio och skjuta hans robot med ett spindelnät. En enkel bygguide förklarar syftet med varje steg, och den kostnadsfria LEGO Life appen ger interaktiva verktyg för att zooma och rotera. Coolt actionlekset för barn Med fordon, robotar, byggnader, minifigurer, vapen och prylar kan unga superhjältar använda LEGO Marvel Spider-Man byggleksakerna får att återskapa favoritfilmscener eller hitta på helt egna fantasifulla berättelser.

 • Det finns action, spänning och populära superhjälteleksaker i detta LEGO® startset för unga byggare. Ett bra sätt att introducera barn till LEGO byggande och Marvel Spider-Man filmäventyr.
 • Denna supercoola, actionfyllda leksak innehåller minifigurerna Spider-Man, Ghost Spider och Mysterio, som är ny för januari 2020. Innehåller också Spider-Mans helikopter, Mysterios robot och en bank som kan öppnas för att avslöja ett leksaksvalv!
 • Mysterio kör sin galna robot för att svinga dess kraftfulla armar mot banken och ta skatterna! Kan Spider-Man skynda till brottsplatsen i sin helikopter och stoppa honom? Kan Ghost Spider inaktivera roboten genom att skjuta spindelnät?
 • Denna LEGO® Marvel Spider-Man byggleksak kommer att vara populär som present eller julklapp till barn. Byggutmaningarna och gruppleksmöjligheterna passar perfekt för pojkar och flickor från 4 år.
 • Spider-Mans helikopter är 13 cm lång och roboten är 10 cm hög – detta minifigurlekset erbjuder cool Spider-Man action med oändliga möjligheter till individuella lekar eller lek i grupp.
 • Du behöver inga batterier till denna superhjältepresent – barn behöver bara plocka upp den och börja leka! Praktiska LEGO® byggleksaker hjälper barn att utveckla sitt kreativa tänkande, fantasifulla rollekar och sin problemlösningsförmåga.
 • Även små barn kan bygga detta Spider-Man lekset på egen hand, tack vare Instructions PLUS. Den här kostnadsfria, interaktiva guiden med funktioner för att zooma och rotera följer med LEGO Life appen för smartphones och surfplattor.
 • LEGO® Marvel Spider-Man lekset uppmuntrar till fantasifulla rollekar med actionspäckade superhjälteäventyr. Barn kan återskapa filmscener, hitta på egna berättelser eller visa upp sina coola modeller.
 • LEGO® klossar och delar uppfyller de strängaste branschstandarderna, för att säkerställa att de är hållbara och kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958.
 • Utöver att uppfylla de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna gör vi på LEGO Koncernen tester där vi tappar, klämmer, vrider, värmer, böjer, repar och sträcker varje LEGO® kloss och del, så att du kan vara säker på att de är säkra för ditt barn.

Detaljer:

 • Mått Spider-Mans helikopter: L13 x H10 cm
 • Rek.ålder: från 4 år
 • Antal delar: 163
Mer information
Modell76149
EAN5702016619294
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.