Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO LED gul nattlampa - 8 olika färger

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 245:-
Tillfälligt slut
SKU
06202-228

Den gula nattlampan är designad att se ut som en klassisk LEGO-kloss, men är istället tillverkad av silikon. Nattlampan kan lysa i 8 olika färger, och man byter färg genom att försiktigt slå på lampan.

Detaljer:

  • Mått: 8 x 11 x 8 cm
  • Batteribehov: 3 x AAA (demo-batterier ingår)
  • Rek.ålder: från 6 år
Mer information
Modell4006436-LGL-LP42
EAN4895028525576
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.