Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Jurassic World 76942 Båtflykt med Baryonyx

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 796:-
I lager
SKU
08212-10
   

Barn kan ta all LEGO® Jurassic World action till vattnet med leksetet Båtflykt med Baryonyx (76942). Det första LEGO Jurassic World setet någonsin som innehåller båtar, med en klossbyggd båt som flyter, även med den rörliga Baryonyxfiguren ombord. Båten har dinosauriebur, roterande ”strålkastare” och ett kontrollrum som kan tas loss för att enkelt komma åt lastrummet.

Kreativt byggande och lek

Detta set är en fantastisk present till trendsättande barn och innehåller även en dinosaurieunge och 2 fiskfigurer, 4 LEGO minifigurer och massor av tillbehör, som en bedövningspistol, elpistol, dinosaurieägg, flytvästar och mer för inspirerande berättelser. Med steg-för-steg-instruktioner så att även LEGO nybörjare kan njuta av byggupplevelsen.

En värld av dinosaurieaction

LEGO Jurassic World sortimentet innehåller högkvalitativa set som gläder byggare i alla åldrar, med gjutna, byggbara dinosauriefigurer, minifigurer, imponerande byggnader och coola fordon för lek och uppvisning.

 • Barn kan iscensätta spännande rollekar med det grymma leksetet LEGO® Jurassic World Båtflykt med Baryonyx (76942), med en cool, byggbar båt som flyter – även med en dinosaurie ombord!
 • Innehåller 4 minifigurer: Darius, Yaz, Owen Grady och en vakt, plus en rörlig Baryonyx, dinosaurieunge, och 2 fiskfigurer, och tillbehör som en bedövningspistol, elpistol och 2 dinosaurieägg.
 • Båten har ett kontrollrum som kan lyftas av för att enkelt komma åt lastrummet, en dinosauriebur och en roterande ”strålkastare”. Setet innehåller också en liten motorbåt som flyter.
 • Detta högkvalitativa lekset är inspirerat av Jurassic World Camp Cretaceous och andra Jurassic World-berättelser och blir en fantastisk julklapp, födelsedagspresent eller häftig belöning till barn från 8 år.
 • Den stora, flytande båten är 14 cm hög, 40 cm lång och 13 cm bred. Det är det första LEGO® Jurassic World setet som innehåller båtar!
 • Är ditt dinosauriegalna barn LEGO® nybörjare? Inga problem. Detta set med 308 delar innehåller illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att alla an bygga med självförtroendet på topp.
 • De kreativa LEGO® Jurassic World byggseten låter barn (och vuxna fans) återuppleva scener från de animerade serierna och filmerna, hitta på egna berättelser eller bara visa upp de coola modellerna.
 • LEGO® delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är enkla och säkra att sätta ihop för robusta byggen.
 • LEGO® klossar och delar testas till max för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal delar: 308
 • Rek.ålder: från 8 år
Mer information
Modell76942
EAN5702017079752
VarumärkeLEGO
Transporter Baryonyx i buret på dekk Transporter Baryonyx i buret på dekk

Transportera dinosaurien

Fäst den ställbara Baryonyx-figuren i buren på däck.

Åpne taket til kontrollrommet for å se detaljene Åpne taket til kontrollrommet for å se detaljene

Kontrollrum

Lyft taket för att se den detaljerade interiören.

Kontrollrommet er avtagbart for tilgang til lasterommet Kontrollrommet er avtagbart for tilgang til lasterommet

Förvara dyrbart gods

Kontrollrummet är avtagbart för enkel åtkomst till lastutrymmet.

Båten måler 40 cm i lengden og utgjør en imponerende modell Båten måler 40 cm i lengden og utgjør en imponerende modell

Imponerande modell

Båten är cirka 40 cm lång.

Med speedbåt til å frakte dinosauregg Med speedbåt til å frakte dinosauregg

Speedbåt

Idealisk för leverans av dinosaurieägg till huvudfartyget.

Mate dinosauren fisk ved hjelp av matestangen Mate dinosauren fisk ved hjelp av matestangen

Matdags

2 fiskfigurer och ett spö för att mata Baryonyx.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.