Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Jurassic World 76941 Dinosauriejakt med Carnotaurus

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 446:-
I lager
SKU
08212-9
   

Barn kan njuta av timmar av kreativa lekar med leksetet LEGO® Jurassic World Dinosauriejakt med Carnotaurus (76941), med en rörlig Carnotaurus, byggbar helikopter och pickup. Helikoptern har en minifigurcockpit, snurrande propeller och knoppkanon för actionlek. De 3 medföljande minifigurerna av populära Jurassic World-karaktärer får plats i lastbilen, som har en hytt med avtagbart tak för enkel åtkomst, plus ett lastflak.

Fantastisk presentidé

En superpresent till barn som gillar dinosaurier, med enkla, illustrerade instruktioner i lådan så att unga LEGO fans kan bygga på egen hand och njuta av varje steg av upplevelsen.

Dinosaurieaction

Upptäck byggleksaker för alla åldrar i LEGO Jurassic World sortimentet, med gjutna, byggbara dinosauriefigurer, populära karaktärer från de animerade serierna och filmerna, coola fordon och mer för lek och uppvisning.

  • Barn kan iscensätta en spännande dinosauriejakt med Carnotaurus med detta roliga LEGO® Jurassic World lekset (76941), med en byggbar helikopter och pickup.
  • Innehåller 3 minifigurer, Kenji, Sammy och Owen Grady, plus en rörlig Carnotaurus och en elpistol för actionspäckad lek.
  • Leksakshelikoptern har öppningsbar minifigurcockpit, snurrande propeller och knoppkanon. Lastbilen har plats för alla 3 minifigurerna, en hytt med avtagbart tak och ett lastflak längst bak.
  • Detta lekset är inspirerat av Jurassic World Camp Cretaceous och andra Jurassic World-berättelser och blir en cool födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till dinosauriegalna barn från 7 år.
  • Helikoptern är 7 cm hög, 20 cm lång och 6 cm bred. Tillsammans med lastbilen, dinosauriefiguren och minifigurerna blir den ett roligt set för kreativ lek varje dag.
  • Detta set med 240 delar innehåller illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att även dinosauriegalna barn som är LEGO® nybörjare kan bygga med självförtroendet på topp.
  • LEGO® Jurassic World byggseten låter barn (och vuxna fans) återskapa scener från de animerade serierna och filmerna, skapa unika berättelser eller bara visa upp de coola samlarmodellerna. LEGO® delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och lätta att sätta ihop varje gång.
  • LEGO® klossar och delar är noggrant testade för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

  • Antal delar: 240
  • Rek.ålder: från 7 år
Mer information
Modell76941
EAN5702017079745
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.