Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Jurassic World 75942 Velociraptor: Räddningsuppdrag med biplan

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 392:-
I lager
SKU
04202-79
   

Nödsituation! Sinjin Prescott har ställt sig för nära ett raptorbo och blir attackerad! Han kör iväg genom djungeln i sin terrängbil men den arga Velociraptorn är honom hack i häl. Flyg till undsättning med Owen Gradys coola biplan. Sänk kedjan så att Sinjin kan ta tag i den och flyg honom i säkerhet så snabbt du kan! Hjälp sedan Velociraptorn att ta hand om sin unge Delta och dinosaurieägget i lugn och ro.

Din unga äventyrare kan låtsas vara Owen Grady som flyger och räddar Sinjin Prescott med leksetet LEGO® Jurassic World Velociraptor: Räddningsuppdrag med biplan (75942). Det lättbyggda leksaksplanet är perfekt för förskolebarn och har en minifigurcockpit och kedja för att lyfta upp Sinjin. Dinosauriekul! Denna dinosaurieleksak innehåller också en rörlig Velociraptor och raptorungen Delta, en utkikspost bland trädtopparna med ett dinosauriebo samt ett terrängfordon, plus roliga tillbehör som inspirerar till kreativa lekar. Den medföljande guiden hjälper barn att bygga och leka samtidigt som de utvecklar självförtroendet när de lär sig att bygga med LEGO klossar. Perfekt för förskolebarn LEGO 4+ byggleksaker är perfekta presenter till förskolebarn och fungerar som en introduktion till ett stort universum med deras filmfavoriter, tv-karaktärer och vardagshjältar. De är särskilt utformade med startklossbaser så att även nybörjare kan uppleva känslan av stolthet som kommer med att bygga byggnader, fordon och annat helt på egen hand.

 • Med ett coolt leksaksbiplan, raptorer, terrängfordon och mycket mer är leksetet Velociraptor: Räddningsuppdrag med biplan (75942) ett roligt sätt för förskoleäventyrare att lära sig bygga och iscensätta LEGO® Jurassic World action.
 • Biplanet har ett startklosschassi som gör det lättare att bygga och en kedja för räddningsuppdrag, och barn kan iscensätta spännande berättelser med 2 Jurassic World minifigurer – Owen Grady och Sinjin Prescott.
 • Innehåller en rörlig Velociraptor, en utkikspost bland trädtopparna och ett dinosauriebo till Velociraptorungen Delta, plus tillbehör som en skattkarta, dinosaurieägg och 2 diamanter för kreativa lekar.
 • Detta startset med 101 delar är perfekt för lek på egen hand eller i grupp och kan enkelt kombineras med andra LEGO® lekset. Det är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till barn från 4 år.
 • Biplanet är 6 cm högt, 18 cm långt och 16 cm brett, så det kan enkelt packas ner i en väska med andra byggen, raptorer och LEGO® Jurassic World karaktärer för att underhålla barn under resor.
 • Inga batterier behövs! Denna fantastiska byggleksak för förskolebarn drivs av barns fantasi, så att de kan utveckla kreativa färdigheter samtidigt som de hittar på obegränsade berättelser och har massor av skoj.
 • Funderar du på att köpa detta Jurassic World dinosauriebyggset till ett barn som är LEGO® nybörjare? Inga problem. Setet innehåller illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att även nybörjare kan öppna förpackningen och börja bygga direkt.
 • LEGO® 4+ byggleksakerna introducerar yngre barn till ett stort universum fullt av filmfavoriter, tv-karaktärer och vardagshjältar, vilket hjälper dem att förstå syftet med att följa byggsteg samtidigt som de förbättrar självförtroendet.
 • Ända sedan 1958 har LEGO® klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna och våra egna kvalitetskriterier, för att säkerställa att små fingrar kan sätta ihop och dra isär klossarna lika lätt varje gång.
 • LEGO® klossar och delar testas till max så att du kan vara säker på att denna dinosauriebyggleksak för barn uppfyller de högsta kvalitets- och säkerhetsstandarderna – den kanske till och med är dinosauriesäker!

Detaljer:

 • Antal delar: 101
 • Rek.ålder: från 4 år
Mer information
Modell75942
EAN5702016616651
VarumärkeLEGO

Lätt att bygga

Leksaksflygplanet är enkelt att sätta ihop så att leken kan starta på en gång. 

Flygplan och terrängbil

Minifigurerna passar in i fordonen och är klara för action.

Utkikspost från en trädtopp

I trät finns det också ett raptor-rede som inspirerar till fantasifull lek.

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.