Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Jurassic World 75940 Gallimimus och Pteranodon rymmer

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 824:-
I lager
SKU
04202-78
   

Fara! Någon har stängt av strömmen i Jurassic World och dinosaurierna har rymt! Hoppa in i forskningsfordonet med Owen och Claire och kör ut i djungeln. Starta drönarna för att hitta Pteranodon och Gallimimus. Avfyra nätkanonen och använd bedövningspistolen för att fånga dem. När dinosaurierna är i säkert förvar igen är det dags att utföra några fler forskningsexperiment i fordonets labb!

Barn kan bygga sin egen LEGO® Jurassic World värld full av dinosauriejakter med leksetet Gallimimus och Pteranodon rymmer (75940). Det innehåller ett forskningsfordon med dubbel minifigurcockpit, nätkanon, 2 avtagbara drönare, ett avtagbart minilabb och massor av tillbehör för att inspirera till timmar av kreativa lekar på egen hand eller i grupp. Rolleksäventyr Detta byggset för barn innehåller också 3 LEGO Jurassic World minifigurer och de häftiga dinosauriefigurerna Gallimimus och Pteranodon som inspirerar till spännande rolleksäventyr. Tydliga, illustrerade instruktioner innebär att även LEGO nybörjare kan bygga med självförtroendet på topp på en gång. Dinosauriekul! Med formgjutna, byggbara dinosauriefigurer, minifigurer, detaljerade fordon och mer är LEGO Jurassic World byggleksakerna perfekta som födelsedagspresenter till barn och fans i alla åldrar. De kan återuppleva scener från de animerade serierna och filmerna, skapa nya berättelser eller bara visa upp sina samlarmodeller.

 • Barn kan låtsas vara dinosaurieexperter som jagar de förrymda dinosaurierna med setet LEGO® Jurassic World Gallimimus och Pteranodon rymmer (75940), med ett forskningsfordon med massor av roliga funktioner.
 • Detta set innehåller 3 minifigurer – Owen Grady, Claire Dearing och en ACU-soldat – plus de rörliga dinosauriefigurerna Gallimimus och Pteranodon som är nya för juni 2020, som barn kan fånga med forskningsfordonets nätkanon.
 • Forskningsfordonet har dubbel minifigurcockpit, 2 avtagbara drönare, ett avtagbart, utfällbart labb och många tillbehör, inklusive 2 dinosaurieägg, bedövningspistol och nål och en fjärrkontroll till drönaren, för att skapa nya berättelser.
 • Detta LEGO® lekset med 391 delar erbjuder en rolig och givande kreativ utmaning för flickor och pojkar från 7 år, och är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning.
 • Det byggbara leksaksfordonet är 10 cm högt, 16 cm långt och 14 cm brett – och detta actionfyllda lekset kan kombineras med andra LEGO® Jurassic World set för ännu fler kreativa lekalternativ.
 • Denna roliga LEGO® Jurassic World byggleksak drivs av kreativa barns fritänkande fantasi – inga batterier behövs – så att dinosaurieäventyren aldrig behöver ta slut!
 • Är ditt barn LEGO® nybörjare? Oroa dig inte. Denna Jurassic World dinosaurieleksak för barn innehåller tydliga, illustrerade instruktioner så att de kan öppna förpackningen och bygga på egen hand.
 • LEGO® Jurassic World byggseten är perfekta för barn och vuxna fans som får chansen att återuppleva scener från de animerade serierna och filmerna, skapa nya dinosaurieäventyr eller bygga och visa upp samlarfigurerna.
 • Unga byggare behöver inte vara starka som dinosaurier för att sätta ihop och dra isär LEGO® klossar! Sedan 1958 har LEGO klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna och våra egna kvalitetskriterier för att säkerställa att de är hållbara och robusta.
 • LEGO® klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att varje lekset uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna – och kanske till och med är dinosauriesäkra!

Detaljer:

 • Antal delar: 391
 • Rek.ålder. från 7 år
Mer information
Modell75940
EAN5702016616637
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.