Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park: Härjande T. rex

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1935:-
I lager
SKU
10192-20
   

Njut av en avancerad byggupplevelse och återupplev klassiska filmstunder med LEGO® Jurassic World 75936 Jurassic Park: Härjande T. rex. Denna samlarleksak innehåller 3 120 byggklossar och består av den ikoniska porten från originalfilmen Jurassic Park och en stor, fullt rörlig, klossbyggd T. rex som är perfekt att visa upp.

Den öppningsbara grinden är omgiven av en vägg med 7 detaljerade, klossbyggda scener inspirerade av filmen, till exempel John Hammonds matsal, Ray Arnolds kontrollrum och Ian Malcolms bunker. Den här byggleksaken är ett måste för alla som älskar Jurassic World och innehåller 6 minifigurer och en dinosaurieunge, plus ett minifigurställ med en faktaskylt om T. rex.

 • Denna dinosaurieleksak innehåller 6 minifigurer, John Hammond, Ian Malcolm, Ellie Sattler, Alan Grant, Ray Arnold och Dennis Nedry, plus en dinosaurieunge.
 • Den klossbyggda LEGO® T. rex leksaksdinosaurien har huggande käftar, rörligt huvud och rörliga armar, ben och svans.
 • Den klossbyggda LEGO® versionen av den ikoniska porten från originalfilmen Jurassic Park har öppningsfunktion, djungellöv och eldflammor.
 • Väggen som ramar in porten har ett byggbart dinosauriebo med 2 kläckta ägg högst upp och andra klossbyggda scener inspirerade av filmen, som en bunker med en byggbar säng till Ian Malcolm, ficklampa och brandsläckare, plus stege och display, en kraftcentral för scenen med Ellie Sattler, John Hammonds matsal med bord och minifigurstol, plus glass, sked och 3 kakor, Ray Arnolds kontrollrum med ett byggbart skrivbord, 3 datorer och en minifigurstol, scen med byggbart badrum till Dennis Nedry med byggbar lera och rakkrämsburk.
 • Denna leksak innehåller också ett byggbart minifigurställ med faktaskylt om T. rex.
 • Tillbehör: John Hammonds hatt och käpp och Alan Grants hatt och dinosaurieklo.
 • Minifigurerna John Hammond, Ray Arnold och Dennis Nedry är nya för juni 2019.

Detaljer:

 • Denna samlarleksak innehåller över 3 120 delar och är perfekt som dinosauriepresent till vuxna.
 • Jurassic Park-porten är 42 cm hög, 48 cm bred och 14 cm djup.
 • T. rex är 22 cm hög, 69 cm lång och 17 cm bred
 • Rek.ålder. från 16 år
Mer information
Modell75936
EAN5702016367249
VarumärkeLEGO
Ålder12+

Outlet

Bästsäljare

LEGO Jurassic World 75936 Jurassic Park: Härjande T.rex

Mäktig T.rex

Den stora T.rex har en skräckinjagande mun.

Öppningsbara dörrar

Öppna porten genom att vrida på hjulet.

Många filmreferenser

Inklusive ett dinosaurierede och ägg.

Spännande drama

Återskapa Ellie Sattlers känslostarka scen.

Glass och mat

John Hammingtons matsal är full av mat.

Bunker

Bunkern rymmer en säng som minifiguren Ian Malcolm kan vila på.

LEGO Jurassic World 75936
LEGO Jurassic World 75936 Minifigures
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.