Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

LEGO Ideas 21321 Internationell rymdstation

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 911:-
I lager
SKU
04202-37
   

Njut av timmar av egentid och dröm om att vara astronaut när du bygger den grymma LEGO® Ideas Internationell rymdstation. Återskapa autentiska funktioner som den rörliga Canadarm2 och 2 roterande leder som går ihop med 8 justerbara solpaneler. När den är färdigbyggd kan du visa upp ISS på stället med astronautmikrofigurerna, minirymdskytteln och lastfarkosterna. Kosmiskt!

Bygg och visa upp den fantastiska LEGO® Ideas 21321 ISS (Internationell rymdstation). Fullspäckad med autentiska ISS-detaljer, som en rörlig Canadarm2 och 2 roterande leder som går ihop med 8 justerbara ”solpaneler”. Detta set med 864 delar är en fantastisk presentidé till rymdentusiaster, vuxna LEGO fans eller erfarna byggare. Vacker uppvisningsmodell. Denna grymma LEGO rymdskeppsmodell har ett displayställ, en byggbar miniversion av en rymdfärja från NASA och 3 minilastfarkoster, plus 2 astronautmikrofigurer som skapar en iögonfallande uppvisningsmodell i alla rum. Illustrerade instruktioner medföljer, plus en broschyr på 148 sidor med fascinerande fakta om rymdstationen och information om LEGO fantasten och LEGO designern som skapade detta rymdset. Fantastiska idéer! De oändligt mångsidiga LEGO Ideas seten är skapade av LEGO fans och framröstade av LEGO fans. Inspirerade av verkliga livet, actionhjältar, ikoniska filmer, populära tv-serier eller helt nya koncept – det finns något för alla åldrar.

 • Utmana dina byggkunskaper med byggsetet LEGO® Ideas ISS (21321), med 2 roterande leder och 8 justerbara ”solpaneler”, justerbar Canadarm2 och andra autentiska detaljer att upptäcka när du bygger. 
 • Denna rymdskeppsmodell innehåller ett ställ, 2 astronautmikrofigurer, en klossbyggd miniversion av en rymdfärja från NASA och 3 minilastfarkoster för att skapa en spektakulär uppvisningsmodell som väcker nostalgiska minnen av barndomens LEGO® projekt.
 • Innehåller också en broschyr på 148 sidor med fascinerande fakta om den internationella rymdstationen, rymdskeppsmodellens skapare och LEGO® designer och en hyllning med anledning av 10-årsjubileet för temat LEGO Ideas.
 • En superpresent till dig själv eller födelsedagspresent eller julklapp till rymdfans, vuxna från 16 år eller erfarna LEGO® byggare. Detta set med 864 delar erbjuder timmar av kreativt skoj, oavsett om det byggs på egen hand eller med vänner.
 • Denna byggleksak för vuxna innehåller en modell av den internationella rymdstationen som är 31 cm lång och 49 cm bred, vilket gör den perfekt som vacker och iögonfallande uppvisningsmodell.
 • Detta batterifria byggset erbjuder en stresslindrande, fördjupande och rolig kreativ upplevelse. Så koppla av, hitta ditt byggzen och njut av lite egentid när du bygger en fantastisk uppvisningsmodell!
 • Funderar du på att köpa denna internationella rymdstationsmodell till en LEGO® nybörjare? Inga problem. Det levereras med steg-för-steg-instruktioner så att nybörjare kan ta sig an denna byggutmaning med självförtroendet på topp.
 • LEGO® Ideas seten är skapade av LEGO fans och framröstade av LEGO fans. Vuxna och barn kommer att glädjas åt det oändligt varierande utbudet av samlarleksaker för uppvisning och kreativ lek.
 • LEGO® byggklossar uppfyller de högsta branschstandarderna, så att du kan vara säker på att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att detta LEGO Ideas byggset för vuxna uppfyller de högsta globala säkerhetsstandarderna.

Detaljer:

 • Antal delar: 864
 • Rek.ålder: från 16 år
Mer information
Modell21321
EAN5702016719062
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.