Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Ideas 21320 Dinosauriefossil

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 892:-
I lager
SKU
01202-149
   

Res flera miljoner år tillbaka till tiden när dinosaurier strövade omkring på jorden med detta fantastiska LEGO® Ideas Dinosauriefossil set! Lär dig samtidigt som du bygger dina egna skelettmodeller av Tyrannosaurus rex, Triceratops och Pteranodon i skala 1:32. Den ikoniska T. rex kunde bli upp till 13 meter lång och springa upp till 20 km/h. Triceratops vägde 5–8 ton och hade ett distinkt ansikte med 3 horn. Samlingen blir fullständig med Pteranodon – en flygande reptil vars vingspann kunde bli över 5 meter! Varje LEGO klossmodell av deras skelett är justerbara så att du kan skapa skräckinjagande poser, och med det medföljande stället kan du visa dem tillsammans i ditt eget LEGO naturhistoriska museum. Setet är perfekt som samlarobjekt för alla dinosauriefans och innehåller också en människoskelettfigur med ställ, plus en paleontologminifigur med roliga tillbehör för kreativa rollekar.

Lär dig mer om livet på jorden för miljontals år sedan och skapa en fantastisk mittpunkt till din samling med detta LEGO® Ideas 21320 Dinosauriefossil byggset för vuxna. Detta set innehåller 910 delar och ger en fördjupande, kreativ byggupplevelse för alla som gillar naturhistoria. Entusiaster kommer att uppskatta de autentiska detaljerna hos de 2 dinosaurieskelettmodellerna (Tyrannosaurus rex och Triceratops) och flygödleskelettet (Pteranodon). Modellerna är byggda i skala 1:32 och kan ställas i olika verklighetstrogna poser, och var och en har ett ställ som kan placeras bredvid den medföljande människoskelettfiguren för att skapa en museidisplay. För att fullända setet finns även en paleontologminifigur med olika tillbehör för fantasifulla rollekar. Sammantaget är denna arkeologileksak en perfekt dinosauriepresent för vuxna att bygga på egen hand eller för att dela sin passion för naturhistoria med familj och vänner.

  • Ett fantastiskt detaljerat dinosauriefossilset med byggbara, rörliga leksaksskelett av Tyrannosaurus rex, Triceratops och Pteranodon i skala 1:32, vart och ett med ett medföljande ställ för att skapa en naturhistorisk museidisplay i LEGO® stil.
  • Innehåller även en människoskelettfigur med ställ och en paleontologminifigur med en byggbar låda, plus dinosaurieägg, ben, hatt och bok för kreativa rollekar.
  • Detta LEGO® Ideas dinosauriesamlarset innehåller över 910 delar för en fördjupande, givande byggupplevelse.
  • Ny som LEGO® byggare? Oroa dig inte. Detta paleontologkit innehåller en broschyr med enkla bygginstruktioner, fascinerande fakta om Tyrannosaurus rex, Triceratops och Pteranodon, och information om setets skapare och LEGO designer.
  • En perfekt paleontologleksak för LEGO® byggare från 16 år och alla som har en passion för naturhistoria och dinosaurier.
  • Flygödleskelettet och dinosaurieskeletten blir en iögonfallande mittpunkt i din samling.

Detaljer:

  • Mått: T. rex skelett är det största av de 3 – det är 20 cm högt och 40 cm långt.
  • Antal delar: 910
  • Rek.ålder: från 16 år
Mer information
Modell21320
EAN5702016615586
VarumärkeLEGO
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.