Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

LEGO Friends Ideas 21319 Central Perk

Alltid billigt!

 • Prismatch
 • Fri frakt över 1000:-
Vårt lågpris: 792:- kr
I lager
SKU
10192-18
   

Fira 25-årsjubileet av Vänner, den legendariska amerikanska komediserien, med samlarsetet LEGO® Ideas 21319 CENTRAL PERK! Denna fantastiska LEGO version av kaféstudion är fullpackad med autentiska detaljer som gör setet till ett måste för alla som älskar Vänner. Den ikoniska sittgruppen med vännernas soffa, fåtölj och 2 stolar är flyttbar för enkel lek.

Och kolla in scenen där Phoebe spelade sina låtar på gitarr (och där Ross en gång spelade sin keyboard och alla utom Phoebe tyckte att han var fruktansvärt dålig). De 7 LEGO leksaksminifigurerna Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey, Phoebe och CENTRAL PERK:s lidande chef Gunther är nya för september 2019 och har olika tillbehör för att återskapa seriens välkända komiska scener. En perfekt temapresent till alla som älskar tv-serien Vänner – den här heta leksaken är perfekt att leka med och fångar uppmärksamheten i vilket rum den än visas upp.

 • Detta LEGO® Ideas set innehåller 7 minifigurer som är nya för september 2019: Ross Geller, Rachel Green, Chandler Bing, Monica Geller, Joey Tribbiani, Phoebe Buffay och Gunther.
 • Kaféleksaken CENTRAL PERK innehåller den ikoniska sittgruppen med soffa, fåtölj, 2 stolar och ett bord, serviceplats med klossbyggd kaffemaskin, disk, kassaapparat, kakburk med 2 kakor, meny och andra autentiska föremål, en scen för musikaliska framträdanden med en soffa, extra sittplatser och bord, 3 pelare i en grön färg som är ny för september 2019, paraplyställ med 2 paraplyer, fönster med logotypen "CENTRAL PERK", entrédörrar och 2 klossbyggda tv-studiolampor med genomskinliga lampdelar.
 • Sittgruppen för seriens stjärnkaraktärer är flyttbar för enkel lek.
 • Minifigurerna har egna föremål inspirerade av tv-serien, som Ross klossbyggda keyboard och följande tillbehör: Rachels bricka och kaffekopp, Monicas muffin, Joeys pizzakartong, pizzabit och "mansväska", Chandlers laptop, Phoebes gitarr och Gunthers kvast.
 • Andra tillbehör i detta kaféset: tidning, 15 kaffekoppar och en "Reserved"-skylt, plus 3 vaser och byggbara blommor.
Detaljer:
 • Denna LEGO® Vänner byggleksak innehåller över 1 079 delar.
 • Detta grymma LEGO® Ideas set innehåller en broschyr med bygginstruktioner och fakta om skaparen och LEGO designern.
 • Bygg och visa upp den här samlarleksaken eller återskapa dina favoritscener från den klassiska amerikanska komediserien Vänner.
 • Denna presentleksak med Vänner-tema är 11 cm hög, 29 cm bred och 22 cm djup och blir en iögonfallande mittpunkt i vilket rum som helst.
 • Rek.ålder: från 16 år
Mer information
Model21319
EAN5702016603842
VarumärkeLEGO
Ålder12, 13+

LEGO januarnyheter

LEGO januarnyheter

LEGO Ideas Central Perk

I sofaen med venner

Det ikoniske sofahjørnet er uttakbart for å kunne lekes med.

Scene for opptredner

Lev deg inn i gitarspillingen til Phoebe!

Ved disken

Se for deg å bestille en kaffe og kake fra Gunther!

Studiolys

Få følelsen av å være på settet med stjernene.

Central Perk vinduet

Fansen setter pris på alle de autentiske detaljene.

Friends-rollespill

Spill alle de klassiske scenene med minifugrene som følger med.

LEGO Ideas Central Perk
LEGO Ideas Central Perk Minifigures
Copyright © 2020 ToySpace. All rights reserved.