Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

LEGO Ideas 21317 Steamboat Willie

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 467:-
I lager
SKU
06192-178
   

Kliv ombord på S.S. Willie och fira Musse Piggs födelsedag! Fans av Disneys Musse Pigg kommer att älska LEGO® Ideas byggsetet 21317 Steamboat Willie som lanseras för att fira 90-årsjubileet för tidernas mest berömda tecknade figur. Musse Pigg debuterade på bio 1928 i den svartvita tecknade kortfilmen Steamboat Willie, som dessutom var den första Disney-filmen med synkroniserat ljud. Den här LEGO klossmodellen av S.S. Willie har ångpipor som rör sig upp och ner, samt skovelhjul som snurrar när båten knuffas framåt.

Kommandobryggan har plats för en minifigur och lekinspirerande marina detaljer som skeppsratt, livboj och byggbar klocka. På däck finns en fungerande kran att lyfta ombord potatislåren med. Det unika byggsetet innehåller dessutom minifigurerna Musse Pigg och Mimmi Pigg som är nya för april 2019 och har unik silverfärgad dekoration, samt en papegojfigur. Det här LEGO setet är perfekt för barn och vuxna som vill återskapa scener från den tecknade originalfilmen med Musse Pigg eller bara bygga och visa upp den spektakulära monokroma modellen.

  • Bygg och visa upp det här LEGO® samlarsetet eller återskapa dina favoritscener från den klassiska tecknade Disney-filmen Steamboat Willie med Musse Pigg.
  • Det här unika byggsetet innehåller två minifigurer som är nya för april 2019: Musse Pigg och Mimmi Pigg med silverfärgad dekoration, samt Musses papegoja.
  • Den klassiska båten har en svartvit färgskala, dolda hjul, rörliga ångpipor, roterande skovelhjul, justerbar kran och olika delar som en skylt med båtnamnet ”S.S. Willie”, en skylt med årtalet 1928 och en potatislår.
  • Kommandobryggan har plats för en minifigur, en byggbar klocka och olika delar som en skeppsratt och en livboj.
  • De 2 ångpiporna rör sig upp och ner och de 2 skovelhjulen snurrar när båten knuffas framåt.
  • Tillbehör: Mimmi Piggs gitarr och notblad.

Det här kreativa LEGO® Ideas retrosetet innehåller ett häfte med bygginstruktioner, roliga fakta om Disneys historiska tecknade kortfilm Steamboat Willie från 1928 och information om LEGO fantasten och designerna bakom modellen.

Detaljer:

  • Antal delar: 751st.
  • Mått: Ångbåten är 15 cm hög, 26 cm lång och 14 cm bred.
  • ålder: från 10 år.
Mer information
Modell21317
EAN5702016501995
VarumärkeLEGO
LEGO Ideas 21317 Steamboat Willie med rörliga skorstenar

Rörliga skorstenar!

Skorstenmarna åker upp och ner när båten rullar framåt.

Skovelhjulen roterar när Steamboat Willie rullar

Skovelhjulen roterar

När båten rullar så roterar även skovelhjulen.

Musse Piggs Steamboat Willie med rörlig kran

Rörlig kran

Använd kranen för att lasta på.

Steamboat Willie
Steamboat Willie 21317

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.