Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Icons 10309 Suckulenter Botanical Collection

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 567:-
I lager
SKU
04227-25
   

Suckulenter är ett populärt sätt att introducera växter i hemmet och piffa upp heminredningen. Nu kan du njuta av ett medvetet byggprojekt medan du skapar en elegant växtmodell för ditt hem med byggsetet LEGO® Suckulenter (10309) för vuxna. Ta dig tid att skapa alla detaljer hos de 9 olika suckulenterna – var och en inspirerad av en äkta växtart. Visa sedan upp din kreativitet med världens mest lättskötta växtmodell.

Gör en personlig uppvisningsmodell

Varje suckulent har en egen liten kruka. Kombinera växterna för att skapa ett arrangemang eller visa upp dem i mindre grupper eller individuellt i ditt hem, kontor eller studentrum. Detta set är dessutom en härlig presentidé till växtälskare, och med 3 separata instruktionshäften är det ett perfekt projekt att njuta av tillsammans med vänner och familj.

Bygg kreativitet, del för del

Upptäck en plats för medveten närvaro och avkoppling med byggbara modeller från LEGO Botanical Collection, speciellt utformade för vuxna.

 • Skapa en egen suckulentmodell – Njut av ett givande byggprojekt när du skapar en suckulentmodell som livar upp hemmet eller kontoret med byggsetet LEGO® Suckulenter 10309.
 • Bygg 9 olika växter – Anpassa din modell genom att ställa växterna tillsammans, i mindre grupper eller individuellt och skapa en personlig känsla i ditt hem, kontor eller studentrum.
 • Inspirerad av riktiga suckulenter – Varje växt har noggrant utformats för att se ut som en riktig suckulent. Beundra uppvisningsmodellens olika former, texturer och färger.
 • Njut av bygget – Varva ner och ge dig själv tid med byggprojektet. Det finns 3 set med bygginstruktioner för de 9 olika växterna så att du kan njuta av setet tillsammans med familj och vänner.
 • Från LEGO® Botanical Collection – Detta set ingår i en samling byggset som inspirerats av riktiga växter och blommor och som utformats speciellt för vuxna.
 • Hitta de återanvända LEGO® delarna – I setet finns dolda LEGO delar från andra set. Se om du kan hitta alla.
 • Dimensioner – Byggmodellen är 13 cm hög, 17 cm bred och 17 cm djup.
 • Ett projekt för vuxna – Denna LEGO® suckulentmodell ingår i en samling byggset utformade för vuxna byggfantaster som älskar vacker design och intrikata detaljer.
 • Material i hög kvalitet – LEGO® byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Testad säkerhet – Med LEGO® delar kommer säkerhet och kvalitet först. Därför genomgår de grundliga tester, så du kan vara säker på att denna samlarmodell är robust.

Detaljer:

 • Antal klossar: 771
 • Rek ålder: från 18 år
Mer information
Modell10309
EAN5702017189185
VarumärkeLEGO
Lego 10309 botanisk samling byggesett Lego 10309 botanisk samling byggesett

Present till vuxna

En bra presentidé för vuxna som älskar heminredning eller vackra växtutställningar.

Lego Creator Expert sukkulenter byggeprosjekt med autentiske detaljer Lego Creator Expert sukkulenter byggeprosjekt med autentiske detaljer

Autentiska detaljer

Varje växt är noggrant designad för att fånga utseendet på en äkta suckulent.

lego creative expert 10309 byggeprosjekt med 3 instruksjonshefter som lar dere bygge flere i sammen lego creative expert 10309 byggeprosjekt med 3 instruksjonshefter som lar dere bygge flere i sammen

Njut av kvalitetstid tillsammans

Inkluderar 3 separata instruktionshäften så att du kan bygga samma tillsammans.

LEGO® Botanical Collection Succulents LEGO® Botanical Collection Succulents
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.