Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Icons 10292 Lägenheterna från Vänner

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 518:-
I lager
SKU
12212-5
   

Om du gillar Vänner kommer du att känna dig hemma med den senaste LEGO® hyllningen till din favoritserie. Så många klassiska ögonblick har utspelat sig inom dessa väggar. Nu kan du återuppleva dina favoriter med byggsetet LEGO Lägenheterna från Vänner (10292). Njut av att bygga de troget återgivna lägenheterna. Utforska sedan alla detaljer, med referenser till några av de mest omtyckta avsnitten, som Monicas Thanksgiving-kalkon, Chandler och Joeys fåtöljer, kycklingen och ankan, Phoebes dockhus och mycket mer.

7 minifigurer

Du hittar alla i gänget, plus Janice, i detta set, med autentiska kläder som Rachel i sin klassiska rutiga kjol och Joey med Chandlers alla kläder. Med så många detaljer kommer detta LEGO Vänner set att se fantastiskt ut när du visar upp det.

Ett projekt fullt av överraskningar

Detta LEGO set från tv-serien Vänner ingår i en samling byggset för vuxna som uppskattar fantastisk design. Det är också en toppenpresent till alla som älskar samlarföremål från Vänner.

 • Bygg och visa upp en troget återgiven LEGO® version av Joey och Chandlers lägenhet och Monica och Rachels lägenhet, plus hallen mellan, med detta LEGO set från tv-serien Vänner.
 • Byggsetet LEGO® Lägenheterna från Vänner (10292) för vuxna är fullspäckat med autentiska detaljer och referenser till klassiska avsnitt av Vänner och kommer att glädja alla fans.
 • Med 7 minifigurer och massor av underbara tillbehör som refererar till de mest omtyckta ögonblicken från den populära tv-serien kommer detta set att se fantastiskt ut när du visar upp det.
 • Detta set erbjuder en uppslukande byggupplevelse för vuxna och är det perfekta sättet att hylla din kärlek till tv-serien Vänner. Det är också en toppenpresent till alla som gillar samlarföremål från Vänner.
 • Modellen är 10 cm hög, 64 cm bred och 31 cm djup. För en mindre uppvisningsmodell kan mattan lyftas ut för att skapa roliga minimodeller.
 • Kan du hitta alla ikoniska ögonblick som hyllas i detta set? Som den gången när cheesecaken ramlar ner på golvet, när katten attackerar Ross på balkongen eller när kalkonen fastnar på Joeys huvud?
 • Du kommer att känna dig som hemma när du utforskar de autentiska möblerna och inredningen i detta set. Kolla in Joey och Chandlers fåtöljer, Monicas gröna fotpall, plus Phoebes läskiga målning Gladys.
 • Setet LEGO® Lägenheterna från Vänner ingår i en serie kreativa byggset utformade för vuxna byggfantaster som älskar snygg design, intrikata detaljer och elegant arkitektur.
 • LEGO® byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Med LEGO® delar kommer säkerhet och kvalitet först. Det är därför de genomgår grundliga tester så att du kan vara säker på att modellen är lika robust som den är vacker.

Detaljer:

 • Antal klossar: 2048
 • Rek ålder: från 18 år
Mer information
Modell10292
EAN5702016914306
VarumärkeLEGO
Gjenskap Thanksgiving-scenen fra Friends der Monica danser med kalkunen på hode Gjenskap Thanksgiving-scenen fra Friends der Monica danser med kalkunen på hode

Thanksgiving-kalkon

Återskapa avsnittet där Monica dansar med kalkonen!

Lag den gigantiske peke-enheten med LEGO® Icons og andre hysteriske øyeblikk med vennegjengen Lag den gigantiske peke-enheten med LEGO® Icons og andre hysteriske øyeblikk med vennegjengen

Den stora pekpinnen

Återupplev hysteriska ögonblick med Friends-gänget.

Får Monica eller Rachel beholde Phoebe Buffay sitt Gladys-bilde? Får Monica eller Rachel beholde Phoebe Buffay sitt Gladys-bilde?

Få en "Phoebe Buffay-original"

Ska Monica eller Rachel få behålla Gladys-tavlan?

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.