Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Icons 10284 Camp Nou – FC Barcelona football stadium

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 2 753:-
Tillfälligt slut
SKU
12212-6

Bygg Camp Nou en av verdens mest ikoniske fotball-stadioer med LEGO Creator Expert Icons 10284 Camp Nou – FC Barcelona football stadium. Over 5000 LEGO byggeklosser som lar deg gjenskape imponerende detaljer. 

FC Barcelona-fans kommer att älska att visa upp sin passion för en av världens mest hyllade fotbollsklubbar med detta givande byggprojekt. Bygg alla detaljer i den mäktiga arenan Camp Nou, som Lateral-läktaren med sitt ikoniska motto ”Més Que Un Club” och den täckta Tribuna-läktaren, plus pressbås och själva fotbollsplanen. Modellen är indelad i 5 sektioner för åtkomst till varje område.

Fullmatad med detaljer

FC Barcelona-fans vet hur de visar sin lojalitet till klubben och denna arenamodell gör precis samma sak! Använd LEGO® delarna och klistermärkena för att lägga till realistiska detaljer till din Camp Nou-modell – som Barça-skyltarna, den katalanska flaggan och resultattavlor. Med en spelartunnel, VIP-ingång och lagbuss finns det många detaljer att upptäcka.

Ge liv åt din passion

Detta set är en del av en samling LEGO byggmodeller för vuxna som uppskattar vacker design. Det är ett givande projekt eller en toppenpresent till FC Barcelona-fans eller alla som samlar på fotbollsprylar.

 • Detta spektakulära set erbjuder ett givande bygge för vuxna FC Barcelona-fans. Fotbollsfans kommer att älska att skapa en troget återgiven LEGO® samlarmodell av FC Barcelonas ikoniska arena Camp Nou.
 • Kolla in den autentiska tolkningen av planen, läktarna och ingången i byggsetet LEGO® Camp Nou – FC Barcelona 10284. Modellen är indelad i 5 sektioner för åtkomst till varje område.
 • Extra detaljer återskapar matchdagens spänning. Kolla in pressbåsen, spelartunneln och lagbussen, plus banners och flaggor i FC Barcelonas klubbfärger.
 • Detta LEGO® byggset för vuxna med FC Barcelonas arena är en toppenpresent till alla som älskar fotbollsprylar, FC Barcelona-prylar och samlarföremål.
 • Modellen är 20 cm hög, 49 cm bred och 46 cm djup, vilket gör den till en iögonfallande uppvisningsmodell.
 • Fotbollsfans kommer att uppskatta de autentiska detaljerna som det berömda mottot ”Més Que Un Club” (Mer än en klubb) på läktarna.
 • Detta set innehåller en snygg broschyr med bygginstruktioner för att guida och inspirera dig. Upptäck historien om klubben och arenan och läs en intervju med LEGO® designern som skapade modellen.
 • Setet LEGO® Camp Nou – FC Barcelona ingår i en serie byggmodeller utformade för vuxna byggfantaster som älskar snygg design, intrikata detaljer och elegant arkitektur.
 • LEGO® byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Med LEGO® delar kommer säkerhet och kvalitet först. Det är därför de genomgår grundliga tester så att du kan vara säker på att modellen är lika robust som den är vacker.

Detaljer:

 • Antal klossar: 5509
 • Rek ålder: från 18 år
Mer information
Modell10284
EAN5702017306278
VarumärkeLEGO
Autentiske detaljer som FC Barcelonas ikoniske motto: Més Que Un Club Autentiske detaljer som FC Barcelonas ikoniske motto: Més Que Un Club

Més Que Un Club

Lägg till autentiska detaljer som klubbens ikoniska motto.

Gjenlev historiske fotballøyeblikk mens du bygger dette LEGO Icons settet Gjenlev historiske fotballøyeblikk mens du bygger dette LEGO Icons settet

Mååååål!

Återupplev de historiska ögonblicken vartefter du bygger.

En tro gjenskapning i LEGO av FC Barcelonas stadion med flere seksjoner En tro gjenskapning i LEGO av FC Barcelonas stadion med flere seksjoner

En trofast återskapning

Bygg stadions sido- och läktarsektioner.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.