Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Icons 10282 Adidas Originals Superstar

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 984:-
I lager
SKU
08212-5
   

Lägg till ett överraskande nytt tillskott till din sneakersamling med denna LEGO® adidas Originals Superstar (10282) modell.

Med denna helt nya LEGO produkt kan du återskapa den ikoniska sneakern med LEGO delar för att skapa en uppvisningsmodell som garanterat kommer att starta samtal.

Autentiska Superstar-detaljer

Precis som den äkta varan har denna LEGO version de ikoniska adidas Originals Superstar mönstren, den snäckformade tåkappan, logotypen med treklöver och de sågtandade 3 ränderna. Höger eller vänster sko? Du bestämmer! Detta set innehåller 17 extra LEGO delar så att du kan välja om du vill bygga vänster eller höger sneaker. För en extra realistisk känsla har modellen till och med skosnören och levereras i en autentisk skolåda.

Ett byggprojekt för dig

Detta set ingår i en samling LEGO byggset för vuxna. Med ett uppvisningsställ och en skylt som gör att denna modell kan uppskattas av alla som älskar adidas eller streetwear, liksom av vuxna LEGO byggare.

 • Bygg och visa upp en av världens mest ikoniska sneakers med modellsetet LEGO® adidas Originals Superstar 10282 för vuxna.
 • Fullspäckad med autentiska detaljer som den berömda snäckformade tåkappan, de 3 sågtandade ränderna, adidas logotyp på plösen och andra Originals Superstar detaljer.
 • Med skosnören och autentisk skolåda som gör denna LEGO® modell till en rolig och realistisk hyllning till adidas originalsneaker.
 • Letar du efter de bästa presenterna till någon som gillar adidas? Detta modellset passar alla som älskar streetwear, samt vuxna LEGO® byggare som letar efter ett projekt som erbjuder något nytt.
 • Modellen är 12 cm hög, 27 cm lång och 9 cm bred.
 • Med uppvisningsställ och skylt, så att din sneakermodell kan visas upp på bästa plats i hemmet eller på arbetsplatsen.
 • Extra LEGO® delar ingår så att du kan välja att bygga antingen höger eller vänster sko.
 • Detta LEGO® adidas Originals Superstar set ingår i en serie kreativa byggset utformade för vuxna fans av LEGO byggande som uppskattar vacker design och detaljrikedom.
 • LEGO® byggklossar är tillverkade av högkvalitativa material. De är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • Med LEGO® delar kommer säkerhet och kvalitet först. Det är därför de genomgår grundliga tester så att du kan vara säker på att modellen är lika robust som den är vacker.

Detaljer:

 • Antal delar: 731
 • Rek.ålder: från 18 år
Mer information
Modell10282
EAN5702016914030
VarumärkeLEGO
Fira 80-talets hip-hop stil eller skapa en egen original look

Fira 80-talets hip hop

Fira en anmärkningsvärd era med musik och mode.

Eller skapa en original look

Du kan själv stajla din ikoniska adidas-modell.

Autentisk modell med alla designdetaljerna som den riktiga ikoniska sneakern

En autentisk modell

Innehåller alla designdetaljer för den ikoniska sneakern.

Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.