Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Iconic Guy - mask och handskar

LEGO är den ultimata leksaken för barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 194:-
I lager
SKU
03205-121
   

Klä ut dig till en gul livs levande legogubbe! Detta paket innehåller en mask och ett par handskar som passar perfekt ingör nästa kalas eller maskerad. Masken kommer med en gummisnodd som håller masken på plats och som gör att den passar olika storlekar.

Innehåll:

  • Mask
  • Handskar

Detaljer:

  • Material: Plast och polyester
  • En gummisnodd håller masken på plats
  • Rek.ålder: från  4år
Mer information
Modell14271-15L
EAN039897142715
VarumärkeLEGO
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.