Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Harry Potter 76398 Hogwarts sjukhusflygel

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 452:-
I lager
SKU
02222-42
   

LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ sjukhusflygel (76398) sprudlar av magiska lekmöjligheter för barn från 8 år. De kan hitta på vårdande lekar i sjukstugan eller resa i tiden i klocktornet.

Perfekt för fans av Harry Potter

Små häxor och trollkarlar kan följa med Harry Potter, Ron Weasley™ och Hermione Granger™ i ett mångsidigt lekset baserat på en minnesvärd scen från Harry Potteroch fången från Azkaban™. Inne i Hogwarts sjukhusflygel finns 3 sängar, en skärm och Madam Poppy Pomfrey med sin vagn med trolldrycker och godis. Ron ligger i en säng med bandage runt benet, och det finns en flaska med otäck Skele-gro i närheten. Samtidigt uppe i klocktornet använder Harry och Hermione tidvändaren. Barn kan vrida tornets topp för att snurra på klockans visare och resa tillbaka i tiden för ännu ett magiskt äventyr. Setets övre och undre del kan tas loss så att andra moduler kan sättas mellan, och det kan sättas ihop med andra set i serien för att skapa ett helt Hogwarts slott.

 • Perfekt för fans av Harry Potter™ – LEGO® Harry Potter Hogwarts™ sjukhusflygel (76398) erbjuder massor av roliga rollekar, från att ta hand om skador i sjukstugan till tidsreseäventyr i klocktornet.
 • Populära karaktärer – Innehåller minifigurerna Harry Potter™, Hermione Granger™, Ron Weasley™ och Madam Pomfrey, plus byggbar sjukhusflygel och klocktorn med autentiska tillbehör.
 • Många sätt att leka – Barn kan återskapa den ikoniska tidvändarscenen i sjukhusflygeln från Harry Potter och fången från Azkaban™ och hitta på egna oändligt förtrollande berättelser.
 • Perfekt present för barn från 8 år – Denna detaljerade Hogwarts™ modell kommer att glädja fans av filmerna om Harry Potter™ och inspirera varje barn att kliva in i en fantastisk värld av fantasifull lek.
 • Perfekt för lek och uppvisning – När detta mångsidiga, ändringsbara set är färdigbyggt är det 26 cm högt, 20 cm brett och 10 cm djupt.
 • Magiska moduler – Denna leksak ingår i en serie modulset som kan sättas ihop till ett helt Hogwarts™ slott. Dessutom ingår 2 slumpmässiga plattor med trollkarlskort som barn kan samla på (totalt 16).
 • Många sätt att leka – Det stora sortimentet av LEGO® Harry Potter™ lekset sätter favoritkaraktärer, bekanta platser och magiska äventyr i händerna på små trollkarlar, häxor och mugglare.
 • Garanterad kvalitet – LEGO® delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • Testad säkerhet – LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 510
 • Rek ålder: från 8 år
Mer information
Modell76398
EAN5702017153391
VarumärkeLEGO
Lego Harry Potter Galtvorts sykestue med madam Pomfrit minifigur Lego Harry Potter Galtvorts sykestue med madam Pomfrit minifigur

Dela ut behandling och annat gott

Madam Poppy Pomfrey skjuter fram en vagn med behandlingar och godsaker.

Lego Harry Potter lekesett med sykestue og bandasjert Ronny Lego Harry Potter lekesett med sykestue og bandasjert Ronny

Hjälp en skadad Ronny

Ronny har bandage på benet och en flaska Skele-Gro vid sängen.

Drei sykestuens tårn for å se viserne snu tilbake tiden Drei sykestuens tårn for å se viserne snu tilbake tiden

Ta en äventyrlig tidsresa

Vrid på fästningstornet och klockvisarna skruvas tillbaka tiden.

LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ Hospital Wing play set LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ Hospital Wing play set
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.