Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Harry Potter 76396 Hogwarts ögonblick: Lektion i spådomskonst

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 272:-
I lager
SKU
02222-40
   

LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ ögonblick: Lektion i spådomskonst (76396) är ett set att leka med direkt inuti en klossbyggd lekbok med massor av populära karaktärer och välbekanta inslag från Professor Trelawneys klassrum för spådomskonst, för barn från 8 år.

Fullproppad med magiska lekmöjligheter

LEGO lekbokens förtrollande omslag kan öppnas för att avslöja ett magiskt klassrum fullt av äventyr. Här finns 3 minifigurer – Professor Trelawney, Harry Potter och Parvati Patil – plus massor av coola tillbehör. Vissa delar är inbyggda, som förvaringsskåpet, medan andra kan tas loss, som fåtöljen, skrivbordet, stolarna, kristallkulan och tekopparna, som kan lyftas ut för att skapa en större lekyta. Setet kan kombineras med andra i serien och kan enkelt packas ihop i den stänga lekboken, så att barn kan ta med det vart de än går och enkelt förvara det till nästa gång.

Förtrollande present för barn

Letar du efter en riktigt magisk present? LEGO Harry Potter lekset erbjuder en mängd fängslande presenter som kommer at glädja varje liten häxa eller trollkarl.

 • Ta upp och lek – LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ ögonblick: Lektion i spådomskonst (76396) är klossbyggd lekbok i praktisk storlek som kan öppnas för att avslöja ett klassrum på Hogwarts fullt av lekmöjligheter.
 • Autentiska detaljer – Innehåller minifigurer av Harry Potter™, Parvati Patil och Professor Trelawney och coola tillbehör, som en fåtölj, ett skrivbord, stolar, en kristallkula, tekoppar och ett skåp.
 • Magiska lekar – Barn öppnar boken för att vara med på Professor Trelawneys lektion i spådomskonst och använda magiska föremål för att se in i framtiden med Harry och Parvati.
 • Perfekt för barn från 8 år – Detta mångsidiga lekset blir en perfekt present till Harry Potter™ fans som vill utforska trollkarlsvärlden på ett nytt sätt.
 • Perfekt att ta med – Detta magiska set med ett Hogwarts™ ögonblick är 12 cm högt, 9 cm brett och 4 cm djupt – perfekt att ta med, leka med och förvara på en hylla.
 • Samla och kombinera – Barn kan utöka sina lek- och uppvisningsmöjligheter genom att sätta ihop detta set med andra set från serien Hogwarts™ ögonblick, som är utformade och dekorerade för att återskapa olika klassrum på Hogwarts.
 • Ännu fler magiska lekar – Det stora sortimentet av LEGO® Harry Potter™ lekset sätter favoritkaraktärer, bekanta platser och magiska äventyr i händerna på små trollkarlar, häxor och mugglare.
 • Garanterad kvalitet – LEGO® delar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång.
 • Testad säkerhet – LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 297
 • Rek ålder: från 8 år
Mer information
Modell76396
EAN5702017152646
VarumärkeLEGO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.