Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

LEGO Harry Potter 76393 Harry Potter & Hermione Granger

LEGO är den ultimata leksaken för både barn och vuxna som gillar att bygga.

Klossarna från LEGO finns i mängder av varianter och färger, och det finns nästan ingenting du inte kan bygga med byggsatser från LEGO. Byggsatserna och serierna från LEGO passar människor i alla åldrar med alla olika tänkbara intressen. I vårt sortiment hittar du LEGO Batman,LEGO City, LEGO Classic, LEGO Disney Princess, LEGO DUPLO och mycket, mycket mer. LEGO ger dig möjligheten att utveckla din kreativitet, motorik och fantasi samtidigt som du har riktigt kul! Upptäck och skapa egna världar med teman som du bestämmer. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränser.

Vårt lågpris: 1 283:-
I lager
SKU
05212-27
   

Gör ett STORT intryck på alla unga häxor och trollkarlar med de superstora modellerna LEGO® Harry Potter™: Harry Potter & Hermione Granger™ (76393).

Stora, ikoniska figurer

Barn kan maxa de magiska lekarna med dessa klossbyggda modeller av Harry Potter och Hermione Granger. Båda figurerna är 26 cm höga och är lika rörliga som de mindre LEGO minifigurerna: rörliga händer, ben och höftleder, plus ett roterande huvud på figuren Harry Potter. Harry har avtagbar tygmantel och båda modellerna har klossbyggda trollstavar som hjälper till att inspirera barn till magiska berättelser. När all action är över kan barn visa upp de 2 Hogwarts™ vännerna i olika poser för att skapa en fantastisk ”Harry och Hermione”-uppvisningsmodell till sina rum. Individuella bygginstruktioner låter 2 byggare dela det roliga tillsammans.

 • Gör ett STORT intryck på alla unga häxor och trollkarlar med LEGO® Harry Potter™: Harry Potter & Hermione Granger™ (76393).
 • Klossbyggda modeller av Harry Potter™ och Hermione Granger™ med rörliga händer, ben och knäleder, plus ett roterande huvud på figuren Harry Potter.
 • Dessa byggbara karaktärer inspirerar till fantasifulla lekar i stor skala. När all action är över kan barn ställa upp de justerbara modellerna för att skapa en magisk uppvisningsmodell till sina rum.
 • Ge barn från 10 år de 2 ikoniska Hogwarts™ eleverna att bygga, leka med och visa upp för att imponera på sina vänner.
 • Båda modellerna är 26 cm höga och har individuella bygginstruktioner som låter 2 byggare dela de kreativa lekarna tillsammans.
 • Harry har en avtagbar tygmantel och båda modellerna bär klossbyggda trollstavar som inspirerar till realistiska poser som barn kan visa upp.
 • LEGO® Harry Potter™ leksaker innehåller favoritkaraktärer, fantastiska varelser och välkända platser från de populära filmerna. De är perfekta som presenter till alla barn som vill ta del av filmmagin.
 • LEGO® byggset uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – så har det varit sedan 1958.
 • LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder.

Detaljer:

 • Antal klossar: 1673
 • Rek ålder: från 10 år
Mer information
Modell76393
EAN5702016971637
VarumärkeLEGO

Poserbara figurer

Händer, ben, höfter och huvud kan röras på!

Bygg Trollspöt

Använd trollspöt för att få Harry och Hermione i ännu roligare positioner.

Stora figurer ger massa skoj!

Båda modellerna mäter över 26 cm i höjden.

LEGO Harry Potter & Hermine Grang
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.